Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 100FM's Morgenhyrder giver kvajemorgenmad på Rådhuspladsen
Torsdag 5. juli 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Næste fredag - fredag den 13. juli - giver Lasse Rimmer, Signe Muusmann og Simon Jul morgenmad på Rådhuspladsen, fordi de tre Morgenhyrder har tabt til lytterne i konkurrencen om at sætte 'fingeren på fupmageren'.
Fra kl. 06.00 til 09.20 den 13. juli sender Morgenhyrderne direkte fra Rådhuspladsen i København. Lytterne inviteres til at komme forbi til kaffe og morgenmad og følge med i showet.

Hver morgen siden årsskiftet har Lasse, Signe og Simon efter bedste evner forsøgt at gætte, om de mange historier, som lytterne har bidraget med i det faste programelement 'Sæt fingeren på fupmageren', er sande eller falske. Men trods stor vindertrang har de tre Morgenhyrder haft mere end almindeligt svært ved at gætte rigtigt, og det vil de nu råde bod på:

"Vi har haft en fantastisk sæson, men formen svigtede på dagen. Vi har et fantastisk hold, men i de afgørende situationer var lytterne bare bedre. Sådan kan det gå. Vi mener i øvrigt, at det hele var dommerens skyld, og så den tosse der løb ind i studiet, netop som vi havde fået udlignet. Vi må tage vores spil til efterretning, men alligevel har vi tænkt os at klage til Dansk Fupmager Union", udtaler Lasse Rimmer.

Derfor vil Morgenhyrderne i bogstaveligste forstand give - hvad 100FM selv kalder "Danmarks Bedste Radiolyttere" mulighed for at smage sejrens sødme ved at servere kvajemorgenmad på Rådhuspladsen fredag i næste uge til de første 300 fremmødte.

Det er samtidigt den sidste dag inden de tre morgenhyrder går på fire ugers sommerferie. Fra og med mandag den 16. juli og til og med 10. august er det 'Sommerhyrderne' med Mads Vangsø & Co der tager over.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -