Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Alfa vil sende i Skanderborg
Mandag 3. juni 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Clear Channel stationerne Radio 2 og Nyhedsradioen 24-7 sender i dag på to frekvenser fra Skanderborg – 98.3 og 106.2 MHz – døgnet rundt fra en meget høj og meget attraktiv sendeposition, der gør at de to radiokanaler kan høres i en meget stor del af Østjylland. Nu går Radio ABC/Radio Alfa til frontalt angreb på Clear Channels bastion idet man har søgt sendetilladelse i Skanderborg. Det lokale nævn mødet i morgen tirsdag for at tage stilling til, hvem der fremover skal sende på 98.3 og 106.2 MHz.
I mange år har det været Ugebladet i Skanderborg og De Samvirkende Lokalradioer i Skanderborg ved H. P. Tygesen, der har haft sendetilladelse til at drive lokalradio i Skanderborg. De seneste år har disse to lavet aftaler med Radio 2 om udsendelse af Radio 2 Østjylland og senest også Nyhedsradioen 24-7.

Da sendetilladelserne skulle fornys kom der - udover de to ventede sendetilladelsesansøgninger fra Ugebladet og De Samvirkende Lokalradioer - også to andre ansøgere.

De kom fra ’Skanderborg FM’ og ’Radio Alfa Skanderborg’ skriver Århus Stiftstidende.

Skanderborg FM tegnes iflg. avisen af Allan Lund, og så vidt radionyt.com erfarer er der tale om en gruppe bl.a. bestående af tidligere – og bortviste – medarbejdere fra de gamle ’Radio Himmelblå’ dage.

’Radio Alfa Skanderborg’ tegnes af foreningen ’Skanderborg Lokalradio’. Direktør for Radio ABC og Radio Alfa i Randers, Ole Søndergaard, siger til Århus Stiftstidende, at der bag foreningen Skanderborg Lokalradio står en tidligere medarbejder fra Radio Alfa, som nu har bosat sig i Skanderborg.

Han oplyser videre til avisen, at man har søgt sendetilladelse tidligere, da man ikke mente, at den gamle Radio 30 opfyldte betingelserne for at have sendetilladelse.

”Vi regner med at kunne nå en lytterskare på måske 25-30.000 i Skanderborg. Fra starten bliver der ansat en nyhedsmedarbejder på halvtid til på stedet at lave de lokale nyheder. Desuden satser vi på at ansætte en sælger til radioreklamerne samt en programmedarbejder. Resten af arbejdskraften skal vi have dækket ind fra frivillige medarbejdere”, siger Ole Søndergaard til Århus Stiftstidende.

Lokalradionævnet mødes i morgen tirsdag for at tage stilling til fordelingen af sendetilladelser i Skanderborg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -