Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Odense Studenterradio i krise
Mandag 23. maj 2005
Af Eric Larsen
 
En øjeblikkelig reduktion af sendetiden er blandt de midler, som en ny bestyrelse for Odense Studenterradio har måttet tage i brug for at redde radioen. Mangel på kommunikation, struktur og ikke mindst penge er medvirkende til, at OSR nu kæmper for sin overlevelse.
Stationsleder Niels Cederberg indrømmer åbent i studenterbladet RUST, at radiostationen har været for topstyret, strukturen ikke-eksisterende og kommunikationen elendig. Og for at overleve de alarmerende røde tal på bundlinien skal der nu drastiske ændringer til.

I første omgang har stationen indskrænket sin sendetid til 25 timer om ugen: mandag-fredag 18-23. Foreløbig sender stationen videre indtil sit store 9 års fødselsdagsshow den 5. juni. Og herefter holdes som sædvanlig 3 måneders sommerferie. Men når OSR - om alt går vel - vender tilbage til september, skal der skæres benhårdt i de store musikudgifter. Man regner med at gøre Odense Studenterradio Gramex-fri, dvs. at der til efteråret kun må spilles plader indspillet i USA og Australien. Endvidere forhandles der med flere forskellige parter om at få yderligere økonomisk støtte.

Et mere positivt tiltag er, at studenterbladet RUST har fået sin egen nyhedskanal, RUSTradio (www.rustonline.dk). De kan høres mandage 22-23 på OSR - men må holde sommerferie sammen med de øvrige medarbejdere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -