Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Dystre udsigter for FMR1
Onsdag 18. juli 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio Amanda, der har sendetilladelsen i Nyborg, har fået frist til den 15. august til at finde en investor, der er villige til at satse en kvart million kroner for at der igen kan komme musik i den østfynske æter. Dermed ser det ikke ligefrem strålende lyst ud med hensyn til at få Radio FMR1 i luften igen, skriver Fyens Stiftstidende i dag.
Radioen gik i sort for godt to måneder siden, da KODA fik nedlagt fogedforbud mod at spille musik, fordi den lille radio skyldte tæt på en kvart million i afgifter til KODA og Gramex, ligesom der ikke var betalt for sendeudstyr.

Mens Radio FMR1 var i æteren, var det firmaet Media Fyn, der blev drevet af Mogens Bregnholt og Lise Thomsen, der stod for den daglige radioproduktion. Det var således også det firma, der skyldte KODA og Gramex de mange penge. Men eftersom firmaet ikke var i stand til at betale, ja, så er gælden på godt en kvart million kroner nu landet hos foreningen Radio Amanda, der har sendetilladelsen, og skal der en radio i gang igen, så skal Max Rasmussen, formanden for Radio Amanda, og de 24 andre i radioforeningen senest den 15. august finde en investor, der er villig til at satse den kvarte million kroner for igen at få lov til at spille musik, skriver avisen videre.

”Jeg har ikke opgivet at få gang i radioen igen, men jeg erkender, at det bliver svært”, siger Max Rasmussen, der imidlertid ikke forventer, at nye folk bag mikrofonerne vil sende i lige så mange timer, som Media Fyn-folkene gjorde.

”Men der kan også ske det, at vi ikke finder en investor, og så er det slut med Radio Amanda. Så lukker og slukker vi, og så må andre tage over”, siger Max Rasmussen til avisen, og tilføjer at Media Fyn nu er helt ude af billedet.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -