Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Andreas skift fra radio til tv har ikke noget med økonomi at gøre
Torsdag 2. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det er rigtigt at Andrea Elisabeth Rudolph skifter fra TV 2 Radio til TV 2, men ellers er der ikke meget hold i Se og Hørs historie i dag om Andrea. TV 2's programdirektør Palle Strøm siger, at påstanden om at Andrea skulle skifte fra radio til tv, fordi hun kræver en for høj løn, er pure opspind. Radiodirektør Jens Rohde understreger, at Andreas skift fra radio til tv er foregået uden konflikter.
Historien om Andrea Elisabeth Rudolph i dagens udgave af Se og Hør står for bladets egen regning, hedder det i eftermiddag fra TV 2 Radio til radionyt.com

At Andrea Elisabeth Rudolph er blevet fyret fra TV 2 Radio, fordi hun kræver en for høj løn, er det pure opspind, siger TV 2's programdirektør, Palle Strøm.

"Det er simpelthen noget sludder, og jeg aner ikke, hvor Se og Hør har den historie fra. TV 2 betragter på ingen måde Andrea som grådig, så historien står fuldstændig for Se og Hørs egen regning", siger Palle Strøm og tilføjer, at TV 2 strategisk har valgt, at Andrea skal lave tv i stedet for radio i efteråret.

"Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at vi betragter Andrea som en af de allerbedste værter i Danmark. Hun er en meget vigtig del af TV 2, og vi er stolte over at have Andrea på TV 2", understreger Palle Strøm.

Se og Hør skrev også, at Andreas brud med TV 2 Radio skyldtes, at hun krævede sin stjernegage på én mio. kroner i løn opretholdt - og desuden insisterede på, at hun ville sende om formiddagen.

Iflg. radionyt.com's kilder skulle Andrea hidtil have fået 30.000 kr. i løn om måneden for at give efterkritik til de andre studiværter på TV 2 Radio og lave forskellige speaks. Når hun nu skulle til at lave 'rigtig' radio - så krævede hun et lønhop op til 1 mio. kr., for dermed at komme på niveau med de andre stjerneværter på TV 2 Radio. Der skulle samtidigt være sket det, at Lars Daneskov i stedet for Andrea var blevet tildelt sendetiden 9-12, og Andrea derfor bedt om at sende kl. 16-18, hvilket hun absolut ikke var interesseret i. Forlydender vil vide, at Jens Rohde skulle have råbt til Andrea, at hvis hun ikke ville sende 16-18, så kunne hun bare skride. Rohde skulle være træt af at betale Andrea 30.000 kr. ”for ingenting”.

Jens Rohde afviser overfor radionyt.com fuldstændigt disse oplysninger. "Det er det pure opspind, både hvad det foreslåede ændrede sendetidspunkt for Andrea angår, og hendes lønbeskrivelse er heller ikke rigtig i nogen af disse henseender".

Rohde afviser også, at han skulle have råbt til hende: "Jeg har ikke talt med Andrea en eneste gang i dette forløb, da det sorterer under programchefen at diskutere programplaner med programmedarbejderne". Det er iflg. Jens Rohde alene Suzanne Moll og Palle Strøm, der har haft kontakt til Andrea i dette spørgsmål. Sidst Rohde talte med Andrea var, da han ringede og orienterede hende om, at Suzanne Moll ville blive udnævnt til programchef. "På det tidspunkt var vi slet ikke inde i diskusionen om Andreas fremtidige arbejdsopgaver i TV 2 koncernen", slutter Jens Rohde.

Radionyt.com's kilde fastholder historien, og antyder, at man måske ikke altid skal tage Rohdes udtalelser for gode varer, og peger på, at Rohde den 26. juni sagde i Ekstra Bladet: "Ja, det er rigtigt, at Casper Christensen ikke fortsætter - vi har brug for en anden profil", men i B.T. dagen efter sagde Rohde, at der ingen planer var om at Casper Christensen skulle forlade TV 2 Radio.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -