Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Als skal betale gæld til kommunen
Torsdag 23. oktober 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
For ni år siden skulle Radio Als have betalt et gammelt lån ud - bevilget af Nordborg kommune ved radioens etablering i 1989. Men endnu har kommunen ikke fået ét eneste af de fem aftalte afdrag på 100.000 kr. tilbage. Det skriver Jydske Vestkysten, der driver den konkurrende radiostation - Skala FM - i samme område, som Radio Als sender i. Avisen fortsætter med at skrive, at gammel gæld ruster ikke, og at Nordborg kommune nu vil have pengene tilbage.
Tilbagebetalingen af lånet på de 500.000 kr. blev for ni år siden sat i bero, da Radio Als ikke havde økonomiske midler til at betale pengene tilbage, og siden er der ikke sket noget.

Men nu har udvalget for undervisning og kultur vedtaget en ny afdragsordning, som indbærer at Radio Als nu skal betale lånet tilbage over ti år fra og med 2004.

Radio Als havde sidste år et underskud på 15.000 kr., og en medarbejder fra kommunen siger til Jydske Vestkysten, at man er lidt spændt på, om kommunen nu også får pengene.

Bestyrelsesformanden for Radio Als, Preben V. Jensen sigder til avisen, at radioen - der omsættter for omkring en million om året - er godt kørende. Han konstaterer at radioen ikke har hørt fra kommunen i sagen i de sidste ni år.

Jydske Vestkysten skriver ikke noget om, hvorfor Nordborg kommune netop nu har valgt at forlange de mange penge tilbage.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -