Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Langeland uden tilskud
Fredag 5. december 2008
Af Eric Larsen
 
Sorte skyer trækker sig sammen om økonomien på Radio Langeland. Stationen må gå 2009 i møde uden tilskud fra Mediesekretariatet, da man havde overset ansøgningsfristen.
Efter at Radio Langeland i en årrække har solgt reklamer, måtte man for godt et års tid siden opgive dette, og søgte i stedet om driftstilskud hos Mediesekretariatet. Resultatet var 135.000 kr. til brug i 2008. Imidlertid troede ledelsen, at tilskuddet herefter automatisk ville blive tildelt fra år til år. Først ved et tilfælde opdagede bestyrelsen, at der skal søges om tilskud hvert år, og at ansøgningsfristen den 15. september for længst var overskredet.

Formand Manfred Wolf ringede straks til Mediesekretariatet for at tale stationens sag, men forgæves. Ifølge Fyns Amts Avis fik han fat i "en sur stodder, der var ligeglad med stationens problemer".

Formanden er bitter, men stationen giver ikke op.

I stedet vender man tilbage til at sælge reklamer i 2009, indtil man kan søge om driftstilskud igen. Det er dog højst usikkert, hvor mange penge der kan hentes her, så man må først og fremmest tære på stationens lille egenkapital i det kommende år. Disse penge skulle ellers have været brugt til ikke bare at fejre stationens 20 års jubilæum, men også til en flytning til nye lokaler i det kommende år. Disse planer skal nu til fornyet overvejelse.

Oven i det hele har stationsleder Lars Bilde fået orlov på ubestemt tid - han er i stedet blevet studievært på Radio Diablo i Svendborg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -