Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Golfradio fra Nordic Open
Mandag 28. april 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Nyhedsradioen 24-7 sender ikke bare direkte fra den første EuropaTour golfturnering på dansk grund – tilskuerne får også mulighed forat følge med i, hvad der sker på banen ved at lytte til en særlig 'baneradio'.
Under turneringen vil Nyhedsradioen 24-7 sende direkte fra klokken 9.10 og det meste af dagen, kun afbrudt af timenyhederne.

Samtidigt vil tilskuerne på Simons Golfklub kunne købe små radioer, hvor de løbende under turneringen hele dagen forsynes med den seneste udvikling hul-for-hul. Foruden nyhederne fra selve spillet vil der blive sendt interviews med blandt andre spillerne op til – og efter dagens runder.

"Vi skriver dansk radiohistorie og sætter alle sejl til med turneringen på Simons. Der vil være adskillige journalister og informatører placeret rundt om på banen, i presseteltet og andre strategiske steder, og de vil sørge for, at tilskuere og radiolyttere over hele landet – ja hele verden på Internettet - kan følge med i hvad der sker", forklarer journalist Dan Bjerring, der skal være ”ankermand” på radioprojektet.

Han oplyser samtidig, at der hver fredag og mandag frem til turneringen fra 9. maj tre gange daglig sendes et minuts golfnyt. Udsendelserne sendes både på Radio2 og på Nyhedsradioen 24-7, og på sidstnævnte vil der desuden blive produceret et ugentligt golfprogram på ca. 12 minutter. Sidstnævnte udsendes blandt andet i forbindelse med sportsmagasinet om lørdagen klokken 13-15.

Den sidste uge op til turneringen og under selve turneringen vil der dagligt blive produceret et program med nyheder fra Nordic Open.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -