Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Le Gammeltoft fik to priser i træk
Tirsdag 6. april 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P3-vært og dj Le Gammeltoft fik for alvor skulderklap i påsken. Først med Club Awards 2010 påskelørdag i Club Danmark Hallen i Valby og så med Danish DeeJay Awards 2010 (DDJA) i Valbyhallen påskedag.
Ved DDJA blev Le Gammeltoft kåret som 'Årets Danske Upfront DeeJay' - det vil sige den, der sætter trenden for andre dj's, og prøver nye ting af. Og ved Club Awards 2010 aftenen forinden blev Le Gammeltoft - sammen med medvært og dj Kjeld Tolstrup fra P3 - hædret med 'Achievement Prisen' for deres fælles program 'Unga Bunga' seks timer hver fredag aften på P3.

Le Gammeltoft havde sin debut for fire år siden på klubben Gefährlich på Nørrebro i København. Siden da har hun spillet på et utal af forskellige klubber i Danmark og i udlandet, og Le Gammeltoft elsker at blande forskellige genrer. Derudover står hun også bag en række pladeudgivelser med 'lyden af København'.

Siden 2008 har Le Gammeltoft arbejdet på P3, hvor lytterne udover 'Unga Bunga' kender hende fra forskellige dj-udsendelser samt 'Smag på P3'. Her er hun vært tirsdag og torsdag - næste gang i dag tirsdag den 6. april klokken 12.05-14.00.

I motiveringen for at give 'Unga Bunga' en særlig 'Achievement Pris' ved Club Awards 2010, hed det bl.a. fra juryen, at "Tolstrup og Gammeltoft udbreder club-musik til en bred skare af lyttere. De går ikke på kompromis, hverken med den musik, de spiller eller måden, de formidler den på. Derved er de en væsentlig årsag til, at club-scenen i dag er en egen kultur blandt unge."


Foto: Le Gammeltoft. (Fotograf: Bjarne Bergius Hermansen)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -