Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Hirtshals laver medlemskampagne
Onsdag 16. maj 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra mandag den 28. maj og to uger frem er der en særlig grund til at stå tidligt op i Hirtshals. For første gang i Radio Hirtshals’ snart 11 årige historie startes dagens udsendelser allerede kl. 5. Det sker i forbindelse med en to ugers medlemskampagne, hvor man håber at forøge medlemstallet fra 600 til 1.000.
"Vi kører en stor medlemskampagne, hvor vi gerne skulle komme hele vejen rundt og kontakte så mange mennesker som muligt i Hirtshals og Omegn og opfordre til at tegne et medlemskab. Det kører virkelig godt på Radio Hirtshals – og vores medvind vil vi meget gerne udnytte til at knytte vore lyttere og borgere endnu tættere på – og dermed endnu engang sætte en meget tyk streg under, at Radio Hirtshals er hele kommunens radiostation", fortæller Norman Olesen Horne, som for nylig blev genvalgt som formand.

Et medlemskab i Radio Hirtshals koster kun 75 kroner halvårligt

Til dagligt sender Radio Hirtshals først fra klokken 12 men i uge 22 og 23 sendes "Direkte Morgen Radio" – allerede fra klokken 5 om morgenen. Det kommer til at foregå på den måde at morgenen starter ud med musik fra kl. 5 til 6 – og så kommer der en morgenvært på fra klokken 6 – i skikkelse af henholdsvis Niels Viberg og Henrik Ledet.

Det bliver en morgenflade med mange aktiviteter – såsom morgenlytterønsker, morgenbasse-konkurrencer hvor firmaer kan vinde "basser" til formiddagskaffen, gæster i studiet, satire, vejrudsigter, trafikmeldinger, økonomiske nøgletal, facts om dagen i dag, lokale indslag, nyheder fra ind- og udland, sport og selvfølgelig masser af musik. Morgenfladen kører frem til kl. 10 – hvorefter der bliver nonstop musik fra 10 til 12 – og herefter kører det normale program på Radio Hirtshals.

I forbindelse med medlemskampagnen kører Radio Hirtshals med et speciel tilbud til radioens reklamekunder.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -