Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio SLR fejrer 20 år i æteren
Fredag 5. januar 2007
Af Thomas Nielsen
 
I dag fredag den 5. januar fejrer Radio SLR sin 20 års fødselsdag. Radiostationen har oplevet en markant udvikling fra lokal radio med udgangspunkt i Slagelse til 'regional' radio for hele Vest-, Midt- og Sydsjælland samt Møn.
Historien går tilbage til den 5. januar 1986 i Slagelse. En gruppe entusiastiske radiofolk startede Slagelse Lokal Radio (SLR) på frivillig basis. Fra starten dækkede radioen Slagelse og Hashøj kommuner, og finansieringen var medlemskaber og bankospil. Senere blev stationen mere kommercielt drevet, da der blev åbnet for adgang til radioreklamer.

"De første 20 år har været en turbolent flyvetur, med masser af op- og nedture, - men vi har holdt os på vingerne, og de seneste 7-8 år er det gået rigtig fint for SLR. Den bedste fødselsdagsgave vi kunne få ville være, at få ro om vores sendemuligheder, så vi også får en chance for at være med de næste 20 år". Det siger stationsleder for SLR, Steffen Stenbæk. til radionyt.com

Historien er, at i 2002 blev Radio SLR købt af det daværende Sjællandske Dagblade (i dag Sjællandske Medier) og radioen flyttede ind i Sjællands Tidendes bladhus i Slagelse. Året før - i 2001 - havde Sjællandske Dagblade overtaget det daværende Radio Næstved, og som en naturlig udvikling flyttede Radio SLR fra Slagelse til Sjællandske Mediers nye mediehus i Næstved, hvor radiostationerne blev samlet under navnet Radio SLR.

I august 2003 indgik Sjællandske Medier samarbejdsaftaler med Radio Ringsted Lokal Radio (RLR) samt Radio Møn. Aftalerne betyder, at disse stationer nu sender under navnet Radio SLR med samme profil som SLR i Slagelse og Næstved - og dermed har Radio SLR et samlet sendeområde for Vest-, Midt- og Sydsjælland samt Møn.

Jubilæumsdagen markeres med en rundtur i hele sendeområdet med 'SLR-busserne'. I tidsrummet kl. 6-18 besøger to kampagnebusser diverse arbejdspladser, skoler, torve og pladser, hvor SLR-folkene bl.a. deler tusindvis af flødeboller ud. Og så markeres 20 år fødselsdagen naturligvis i æteren med masser af lytteraktiviteter og konkurrencer.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -