Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


DJ Noize får Kim Schumacher-prisen
Onsdag 12. april 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
P3's mangeårige dj, DJ Noize, der på brevene fra kommunen hedder Kim Sæther, blev årets modtager af æresprisen Kim Schumachers DeeJay-pris. DJ Noize modtog prisen for sin mangeårige indsats på den danske hiphop-scene, og det er da også for sine hiphoptimer, at P3's lyttere især kender ham.
Prisen er opkaldt efter DRs hurtigtsnakkende radio- og tv-vært, der døde tilbage i 1990 - kun 40 år gammel. Schumacher var også et stort ikon i dansk klubkultur.

Uddelingen af prisen foregik ved dette års Danish DeeJay Awards i København, og den bliver givet til personer, der er kendetegnet ved stort og langvarigt engagement, inspiration og ikke mindst betydning for den danske klub- og deejay-kultur.

Kim Sæther har været tilknyttet DR P3 siden 1996, og her han bl.a. lavet programmer som Go!, Uland og haft sit eget dj-program søndag aften. I dag er han én af værterne i DRs nye weekendsatsning på P3, 'P3 Klub', hvor han spiller hiphop om lørdagen fra klokken 20.

DJ Noize, der er 30 år og stammer fra Lille Skensved ved Køge, har gennem sin karriere vundet det danske DMC (Disco Mix Club)-mesterskab i 1993, 1994, 1995, 1996 og 2000. For 12 år siden vandt han som den første hvide og ikke-amerikaner New Musical Seminar/Supermen Inc. Battle i New York, og i 1996 tog han det prestigefyldte DMC-verdensmesterskab hjem. Tilbage i maj 2004 blev DJ Noize kåret som 'Årets dj', da de danske hiphop-priser blev uddelt, og i dag producerer han også for en stribe danske rappere ved siden af radiotjansen.

I begrundelsen for at give DJ Noize årets pris, hed det bl.a., at "han har inspireret flere generationer af danske deejays og givet dem troen på, at man ikke bare kan klare sig blandt de bedste, men imod alle odds også slå de bedste på deres egen hjemmebane."

Navne som Dr. Baker, Kjeld Tolstrup, Soulshock, Cutfather og Katrine Ring har tidligere modtaget Kim Schumacher DeeJay-prisen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -