Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


go!FM gi'r heldig lytter 300.000 kr.
Fredag 10. oktober 2008
Af Karsten Jensen
 
Med det gennemgående tema 'Århus har fået en radiostation - go!FM - lyden af Århus', gik go!FM i luften mandag den 6. oktober. I stationens nye morgenshow med Anne Lis Toft og Allan Würtz lanceredes en stor radiokonkurrence, hvor en heldig lytter vinder 300.000 kroner.
Ole Søndergaard, direktør: "Vi lovede at vi ville lancere go!FM med et sandt mediebrag. Det er nu sat i gang. Vi siger der er 300.000 gode grunde til at starte en radiostation i Århus - nu giver vi dig 300.000 gode grunde til at lytte - vind 300.000 kroner kontant på go!FM ."

Lanceringen af go!FM er bakket op af en tv-kampagne på TV 2 Østjylland, men Ole Søndergaard vil af konkurrencemæssige årsager ikke oplyse, hvor meget der er indrykket og hvor længe kampagnen kører. Derudover er der helsides annoncer i lokale aviser samt aftaler med flere lokale virksomheder om eksponering af stationen.

I forbindelse med opstarten af go!FM har stationen benyttet sig af et nyt reklamekoncept som er afprøvet på søsterstationen i Aabenraa. Ole Søndergaard forklarer:

"Radio Mojn har i foråret, som den første radiostation i Danmark, benyttet et koncept med afvikling af imagespots i ny form for pakker, dette er kombineret med nem opkrævning/fakturering og kraftig opfølgning på afviklingen af spots. Dette er til go!FM rettet ind, så det passer med opstart til en ny radiostation".

Ole Søndergaard bekræfter i den forbindelse, at go!FM har haft en salgsafdeling på fem personer i gang siden den 1. august.

"Århusianerne har taget godt imod den nye radio. Mange lyttere siger de mest dækkende ord "endelig", når de bliver spurgt om, hvad de mener om, at Århus har fået sin egen radiostation," slutter Ole Søndergaard.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -