Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Camilla Jane Lea erstatter MonkeyBusiness
Mandag 8. maj 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Det bliver Camilla Jane Lea, der tager over efter MonkeyBusiness, der sendte for sidste gang fredag. Det nye program hedder ’Musikterapi og sendes mandag til fredag kl. 14.03-16.00. Første gang i dag mandag. Idéen med Camilla Jane Leas program er, at man vil komme nødstedte lyttere musikalsk til undsætning.
I en pressemeddelelse afslører DR, at konceptet simpelthen er, at lytterne mailer eller sms’er ind til programmet med deres problemer.

"Det er i al sin enkelhed ’musikterapi’! Det vil sige, at sidder lytterne med et problem, dilemma eller nogle følelser, de ikke kan finde ud af, så finder jeg et passende nummer til dem, der forhåbentlig hjælper eller måske bare provokerer. Det fede ved god musik er, at det skaber billeder og stemninger. Alle har et eller andet nummer, de forbinder med f.eks. ulykkelig kærlighed eller en opturs sommerferie", siger Camilla Jane Lea, der er 32 år og de sidste 3½ år har været musikchef i DR Ung.

En egentlig forklaring på den pludselige lukning af MonkeyBusiness leverer DR ikke. De to værter siger blot - iflg. en pressemeddelelse fra DR, at "vi vil hellere være savnet end at gå på krykker i Århus". Det hedder videre, at de to værter begge føler, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe MonkeyBusiness på: "På livets radiofoniske bytur har vi ligesom været rundt på hele dansegulvet. Nu er tiden inde til en dobbelt irish coffee i en blød chesterfieldstol".

Udover de to værter betød programmet også et farvel til bl.a. Græker-Kaj, 15-årige Steffen fra Højer, Borgmesteren og Wing fra Asian Wok Away i Aalborg.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -