Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Sommerradio på Radio Charlie
Onsdag 3. juli 2002
Af Karsten Jensen
 
Radio Charlie i Varde har nu også meldt sig i rækken af radiostationer, der indtager det danske sommerland. Radio Charlie drager ud i det Sydvestjyske sommerland med en campingvogn.
Med en campingvogn, der ikke er til at undgå at få øje på og iført Radio Charlies logo vil vi nu køre rundt til de spændende steder der findes i vestjylland, siger stationschef Kim Schou til Radionyt.com.

Vejen bliver lagt forbi populære feriesteder som blandt andet Vejers Strand, Henne Strand, Blåvand Strand, Esbjerg, Varde, Kvie Sø og Oksbøl. Herfra bliver der masser af spændende indslag fra sommerlandet i den periode, beretter Kim Schou.

”Det er jo populært for medierne at drage rundt i sommerlandet og hos os har det altid været en tradition, som også har været med til at gøre vores radio til den populære radio den er”, fortæller Kim Schou og fortsætter:

”Vi vil i udsendelserne tale med folk fra området, lave spændende quizzer for turisterne. Dertil har vi allieret os med Føtex i Varde der er behjælpelige med masser af quizgevinster.”

Udsendelserne fra Radio Charlie sendes hver dag i uge 28 og 29 mellem 10 og 12 med Søren Hartvig og Jeppe Starostka i marken og Ryan Knudsen som studievært.

Radio Charlie har i øvrigt netop fået redesignet deres hjemmeside, som indeholder væsentlig flere oplysninger om stationen end den gamle hjemmeside. Siden kan ses på www.radiocharlie.dk.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -