Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Café Hack runder 500
Tirsdag 20. oktober 2009
Af Karsten Jensen
 
Danmarks måske mest populære radioprogram har tæt på en million lyttere - på søndag den 25. oktober runder det udsendelse nummer 500.

Det startede som et eksperiment på hverdags-eftermiddage. Siden holdt det flyttedag til søndag formiddag, og i dag er Cafe Hack på P4 blandt de allermest populære radioprogrammer i Danmark.

Man kan ikke sige 'Cafe Hack' uden samtidig at sige 'Søren Dahl'. Musikpædagogen, showmanden m.m. har været vært på hvert eneste af de hidtidige 499 programmer. Han er det naturligvis også på søndag den 25. oktober, når henved en million lyttere vil sætte sig til rette med formiddagskaffen for at høre jubilæumsudgaven - program nr. 500 - af Cafe Hack.

Som så mange andre store succeser er programmet baseret på en enkel opskrift: En veloplagt vært tager imod et par spændende gæster - altsammen foran et medlevende publikum på cafeen i hjertet af Århus.

”Alle mennesker bærer på en interessant historie. I Café Hack har vi tid til at få den fortalt,” siger Søren Dahl, der stadig glæder sig til hver eneste torsdag formiddag, hvor programmet optages.

”Man skal helst være lidt glad i låget, når man har lyttet til programmet. Jeg bliver selv glad, hver eneste gang jeg står foran publikum på cafeen - ellers ville jeg også være et skarn! Det er jo et privilegium at møde så mange spændende mennesker, som jeg har lejlighed til,” konstaterer Søren Dahl.

Han er musiker - også i sit eget program. Der er næppe tal på de kendte musiknavne, som har været hans gæster, og som han har overtalt til at optræde på cafeens lille scene, mens han selv har leveret akkompagnement på klaver.

Som solid jyde går han ikke i selvsving for at fejre programmets jubilæum.

”Et stykke fødselsdagskage er vel i orden, og jeg elsker jo kage,” slutter Søren Dahl, som i jubilæumsudgaven på søndag har besøg af kokken Claus Meyer - og i 2. time af sangerinden Lis Sørensen og rapperne Ufo/Yepha.


Foto: Flemming Jeppesen, DR.



Annonce:

Op til 5.000 kr. kontant OG en lavere varmeregning. Nej, vi tager ikke gas på dig. Se selv, klik her







Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -