Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Medarbejderne positive overfor nyt P3
Fredag 9. maj 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Journalisternes tillidsmand på P3, Mikala Dirckinck-Holmfeld fortæller i DRs personleblad DRåben, at stemningen blandt medarbejderne er umiddelbar positiv over for det nye P3. Det nye P3 indebærer at, at produktionsenheden 'DR Journalistik og Underholdning' reelt kommer til at stå for forvaltningen af P3. Det betyder, at DR Radios chefredaktion ikke skal gå så langt ind detaljerne i de enkelte programmer, men herfra stilles der til gengæld nye krav til f.eks. P3's lyttertal og image.
Programchef Jesper Grunwald siger om den nye P3-konstruktion: ”Vi venter på konkurrencen fra den femte og sjette FM-kanal, og her ved vi, at når vores konkurrenter bliver dygtige nok, vil de blive drevet af engagement og ejerskab. Derfor vil vi give medarbejderne den samme oplevelse af at være entreprenører på deres egen kanal som de vil finde hos konkurrenterne. I realiteten skal P3 kun have to leverandører, ProgramProduktionen og DR Nyheder. Før har chefredaktionen haft 20 rammekoncepter for hele P3 - nu bliver der kun ét - og P3 er udbudt som et langtidsslot på tre år som et forsøg.”

Eik Frederiksen er - som tidligere omtalt på radionyt.com - udnævnt som chef for P3 og skal danne ledelse sammen med Dorthe Carlsen, chef for DR Journalistik & Underholdning. Eik Frederiksen siger: ”Vi skal selv forvalte kanalen, og i stedet for de mange programkoncepter bliver der nu tale om ét kanalkoncept. Der er mulighed for at ændre en masse ting på P3, når vi skal til at gøre op med de hellige køer. Med så store forandringer vil der også ske ændringer i personalet, og nogle af medarbejderne vil måske sige, at de ikke har lyst til at være med til det nye.”

Men medarbejderne ser også frem til at være med til at definere, hvordan P3 skal se ud i den nye konkurrencesituation, skriver DRåben videre.

”Vi er meget spændte, og mange har efterlyst, at der skete noget med kanalen. Men vi er da samtidig klar over, at når ledelsen siger, at de vil samle det bedste hold, kan det godt være, vi ikke alle sammen skal være med" udtaler Mikala Dirckinck-Holmfeld.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -