Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


50 'KarriereKanoner' til download
Onsdag 7. maj 2008
Af Karsten Jensen
 
P3 har modtaget 1800 musiknumre, lyttet i hundredvis af timer og udvalgt de allerbedste. Nu kan danskerne downloade og lytte til de 50 bedste bidrag til 'KarriereKanonen' 2008 på www.dr.dk/kanon.
Siden midten af februar har håbefulde bands og solister, der gerne vil have gang i musikkarrieren, kunnet uploade deres musik på 'KarriereKanonens' hjemmeside - www.dr.dk/kanon.

Det er der er rigtig mange, som har benyttet sig af. KarriereKanonen 2008 har fået mere end 1800 uploads, og det er måske ikke så mærkeligt endda. Gevinsten for de dygtigste er nemlig stor: to, tre eller måske fire af de allerbedste bidrag bliver i efteråret en del af P3's daglige musiktilbud og vil dermed bliver hørt af en-to millioner lyttere.

Nu kan hele Danmark få et dugfrisk koncentrat af morgendagens hits lige ind i øregangen. Med Carsten Holm og Tony Scott i spidsen har P3 nemlig lyttet til de mere end 100 timers musik, som DR-serveren har modtaget, og frem til begyndelsen af juni kan de 50 bedste numre høres og downloades.

Hver uge præsenterer 'KarriereKanone'n ti af de udvalgte sange. Det sker på www.dr.dk/kanon, som bliver fyldt med interaktive muligheder: Brugerne kan høre og downloade sangene; stemme om, hvad de selv synes om sangene og hvilket hit-potentiale man tror de har; få en afspiller med sin yndlingssang på sin egen hjemmeside, og herfra kan andre tage den; læse om bandet/solisten og deltage i debatter om de enkelte numre.

DR tog allerede tilbage i 2001 initiativ til ’Karrierekanonen’ for at sætte ekstra fokus på den danske musikscene og skabe opmærksomhed om endnu ukendte danske musikere med sans for sangskrivning. I den sammenhæng er 'KarriereKanonen' et af de generelle tiltag, som DR gør for at fremme og eksponere vækstlaget i dansk musik.

I modsætning til tidligere år, har der denne gang ikke været krav til, hvilket sprog sangene skal synges på, og man må også gerne have udgivet musik tidligere.

Det er P3's playliste-udvalg der finder de allerbedste bidrag, og hvis man kommer igennem nåleøjet - og det er der højest fire bands eller solister der gør - så vinder man først og fremmest rotation på P3, dvs. at nummeret spilles flere gange om ugen i flere uger.

Vinderne bliver også eksponeret gennem interviews, særlige band-profiler på www.dr.dk/kanon og meget andet. Alt dette foregår i sidste halvår af 2008.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -