Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiodays Europe: 'Inside ‘On Air with
Ryan Secrest’'

Mandag 21. marts 2011
Af Poul Foged
 
Programmet på Radiodays Europe lovede at man ville få hemmeligheden bag successen på et af USA's største morgenshows, KIIS-FM’s 'On Air With Ryan Seacrest'. Et program der udover at være særdeles lokal i Los Angeles også syndikeres til resten af USA.
Torsdag aften var der 'The taste and sound of Denmark' for de mange Radiodays Europe deltagere på Crown Plazza Hotel med forrygende optræden af Medina og Outlandish, så der skulle en virkelig interessant session til at starte fredagen.

Dennis Clark, executive producer på KIIS’ populære morgenshow fortalte levende og inspirerende om showet. Udover små anekdoter fik tilhørerne en række guidelines: Husk på din målgruppe, sørg for at han og hun føler sig som en del af familien. Han forklarede også, at morgenshowet er planlagt til mindste detalje, især fordi programmet syndikeres, er det vigtigt, at man bibeholder det lokale i Los Angeles. Han referede konstant til en imaginær lytter, som det var vigtigt at relatere til i forhold til musik, indslag m.v.

Han understregede, at man skulle huske på, at være ærlig overfor lytterne, og han uddybede det: ”Vi sendte Ryan Seacrest fra New York, da Ryan var on tour med ’American Idol’, og han foregav at sende fra Los Angeles, hvilket lytterne i en verden med twitter, facebook og andre lynhurtige medier, hurtigt fandt ud af, og det skaber et troværdighedsproblem, og du mister den tætte kontakt til lytteren, som er vigtigt for at fastholde ham og hende”.


Foto: Dennis Clark fra KIIS. (Fotograf: Adam Lehn)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -