Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


SydhavsØerne fordoblede omsætningen
Fredag 3. juli 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Selv om den økonomiske situation stadig er udfordrende, har Radio SydhavsØerne vist, at det er muligt at finde nye kunder og forøge omsætningen. Det handler om at satse anderledes.
Radio SydhavsØerne har i tre måneder arbejdet sammen med NRS Media, der specialiserer sig i at hjælpe kommercielle radio stationer med at skabe ny indtjening - og det vil først og fremmest sige sælge flere radioreklamer til først og fremmest nye kunder.

SydhavsØernes samarbejde med NRS Media har været en stor succes: Målsætningen var 40 nye kunder, men stationen nåede 110.

Det betyder i realiteten en fordobling af Radio SydhavsØernes årlige lokale omsætning. I det tre måneder projektet har kørt, har stationen opnået et salg på et antal millioner kroner, der svarer til hele sidste års lokale omsætning i radioreklame, forklarer radiochef for Radio SydhavsØerne Kim Nielsen til radionyt.com. Og det er vel at mærke en ekstra omsætning fra helt nye kunder.

Kim Nielsen siger videre: "Projektet var en kæmpe succes. Vi mere end fordoblede vores forventninger, og vi kan allerede nu budgettere efter at vores indtjening det kommende år er højere end nogensinde. Vi var meget imponerede over NRS Media, systemet der ligger bag, logistikken der får det hele til at køre og ikke mindst hele psykologien, der ligger til grund".

Men der er meget arbejde ved det. Kim Nielsen slutter: "Man skal investere et stort arbejde, men det er investeringen værd. Der er helt klar andre radioer end os, der kan få stor gavn af et samarbejde med de her folk – de ved simpelthen, hvad de taler om!"

NRS Media oplyser til radionyt.com, at man det kommende efterår igen vil arbejde sammen med andre danske radio stationer for at skabe en forbedret indtjening.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -