Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio Diablo fejrer 10 år i æteren
Onsdag 11. juni 2008
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På søndag den 15. juni er det 10 år siden Radio Diablo i Svendborg første gang gik i luften. Radiostationen udgiver i den anledning et stort fødselsdagsmagasin i hele sendeområdet, og fejrer selve fødselsdagen ved at invitere hele Sydfyn til fest på havnen i Svendborg på søndag.

Indtil for 10 år siden havde Svendborg en temmelig blakket fortid rent radiomæssigt med diverse radiostationer, der gik i luften under stor festivitas - for derefter at lukke igen efter forholdsvis kort tid. Der var derfor ikke mange der rigtigt troede på Radio Diablo, da man gik i luften for 10 år siden, og den første tid blev da også vanskelig.

Men nu er det lykkedes ikke bare at "holde skruen i vandet", men rent faktisk at lave en sydfynsk radiosucces i Svendborg.

I det 36 sider magasin, der i denne uge udsendes i Svendborg, på Langeland og Ærø samt i Faaborg og Midtfyn, kan man bl.a. læse en masse sjove anekdoter og historier for de forgange 10 år, ligesom man kan læse om radioens udvikling – lige fra den svære start i 1998 og frem til i dag.

Der er historier om radioens evne til at være dér, hvor tingene sker, artikler om radioens musikprofil, man følger en dag i radiostudiet og ikke mindst: magasinet indeholder også en invitation til samtlige sydfynboer om at komme til fødselsdagsfest på søndag d. 15. juni.

"Fødselsdagsfesten afholdes på Maritimt Center på havnen i Svendborg, hvorfra vi sender 10 timers fødselsdagsradio fra kl. 8-18," fortæller Martin Larsen fra Radio Diablo. Han lover en herlig søndag, hvor radioen samler de bedste kulinariske ting fra Sydfyn for gæsterne.

I fødselsdags-ugen og i forbindelse med arrangementet søndag den 15. juni præsenterer radioen desuden to konkurrencer, hvor hovedpræmierne er et gavekort fra DSB Rejsebureau på 10.000 kroner og en TGB 45-scooter til en værdi af 10.000 kroner.

Man kan læse mere om ugens fødselsdags-festligheder på hjemmesiden http://www.radiodiablo.dk


Foto: Radio Diablos morgenvært Mia Langelund Gottwald


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -