Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mix FM laver modelkonkurrence
Tirsdag 23. juli 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den lokale radiostation i Holbæk, Mix FM, gennemfører netop nu en konkurrence for piger, der har lyst til at prøve modeltilværelsen. Konkurrencen strækker sig over 12 uger og i alt 12 forskellige piger kan – én uge ad gangen – ses på radioens hjemmeside. Der meldte sig langt flere piger til konkurrencen end ventet, og radioens hjemmeside får så mange hits som aldrig før.
De 12 piger der er med i konkurrencen kommer – inden der skydes billeder til konkurrencen – under kyndig behandling; de får både sat håret og lagt professionel make up. Herefter tager en professionel fotograf en stribe billeder, der så lægges ud på radioens hjemmeside på adressen http://www.mixfm.dk/ og herefter kan lytterne så i en uge give points til ’ugens’ pige.

De fire piger der efter de 12 uger har fået flest stemmer, deltager i den ultimative fotosession ombord på et DFDS krydstogtsskib til Oslo, og dermed den afgørende finale, hvor vinderen findes.

Jes Østrem fra Mix FM fortæller til radionyt.com, at der er stor interesse omkring ”Mix Modellen”. ”Det kan vi se på vores antal besøg på hjemmesiden. Siden eventen startede for tre uger siden, er antallet af unikke klik på siden, steget med over 80 %, hvilket vi er særdeles tilfredse med”.

Der har også være meget efterspørgsel fra piger der gerne ville være modeller. ”Vi skulle kun bruge 12 piger som modeller, men fik langt over flere henvendelser end vi havde troet på. Så alt i alt er det en succes”, konkluderer Jes Østrem.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -