Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nævn godkender Radio 24syv
Onsdag 6. april 2011
Af Karsten Jensen
 
Radio- og tv-nævnet har på sit møde den 5. april 2011 som ventet udpeget vinderen af udbuddet af den fjerde FM-radiokanal.
Radio- og tv-nævnets formand, Christian Scherfig, udtaler i dag: ”Nævnet har foretaget en gennemgang af den ansøgning, som Nævnet modtog om den fjerde FM-radiokanal. Nævnet har vurderet, at ansøgningen fra Berlingske People A/S, der ejes af Berlingske Media A/S og People Group A/S lever op til de krav, der er stillet i udbudsmaterialet."

Berlingske People A/S ejes af Berlingske Media A/S som hovedaktionær og People Group A/S som mindretalsaktionær.

Ifølge bekendtgørelsen om udbud af den fjerde FM-radiokanal er der stillet en række krav om indholdet af den fremtidige programvirksomhed m.v., ligesom Berlingske People A/S har givet tilsagn om gennemførelse af yderligere elementer, jf. de såkaldte skønhedskriterier, der er opstillet i bekendtgørelsen.

Nævnet har ved sin vurdering lagt vægt på, at den plan for drift, der er opstillet af Berlingske People A/S, er realistisk og muliggør gennemførelsen af de opstillede krav og givne tilsagn. Det er endvidere i ansøgningen sandsynliggjort at de ledelsesmæssige og medarbejdermæssige ressourcer, der stilles til rådighed, er dækkende og tilstrækkelige til at sikre gennemførelsen den planlagte virksomhed.

Berlingske People A/S har oplyst at ville drive stationen under navnet Radio 24syv. Stationen, der får tilladelse til at drive programvirksomhed i 8 år, skal starte sin virksomhed den 1. november 2011.

Christian Scherfig tilføjer: ”Dette udbud udgør et afgørende brud med DR's monopol på public service-radio. Berlingske People A/S får i den otteårige periode et samlet tilskud på 745,56 mio. kr. og får dermed de bedste betingelser for at kunne gennemføre de krav og intentioner, der er knyttet til kanalen."



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -