Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radiodays efterlyser programidéer
Onsdag 21. april 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Forberedelserne til dette års Radiodays, der finder sted i København den 2. oktober 2010, er i fuld gang. Lige nu samles kræfterne omkring programmet og her får radiomedarbejderne en central rolle; Radiodays efterlyser idéer til emner, der skal behandles på konferencen.
”Vi appellerer til alle radiomedarbejdere i DR og i den kommercielle sektor - samt i de industrier, der har grænseflader til radio, om at komme med deres input på, hvilke emner man ønsker behandlet, hvilke specifikke speakere man har lyst til at se og så videre. Konferencen er for radiomedarbejderne og vi åbner nu sluserne helt op og tager imod input”, fortæller festivalchef Christian Kjeldsen og fortsætter:

”Radiodays 2010 bliver kendetegnet ved ekstrem høj kvalitet, når det gælder program, fysiske rammer, catering og afvikling. Vi kommer til at bruge temmelig mange penge på oplægsholdere og vejer kvalitet over kvantitet. Derfor lidt færre men væsentligt bedre sessions”, siger Christian Kjeldsen.

Forslag skal sendes hurtigst muligt til Christian Kjeldsen på adressen chkj@radiodays.dk – så vil der blive trukket lod om DAB radioer samt et større antal bøger af radioguruen Valerie Geller 'The Powerful Radio Workbook' blandt de indsendte forslag.

Radiodays 2010 afholdes lørdag den 2. oktober kl. 09.00-16.30 i CPH Conference, der er en del af DGI Byen og som ligger et stenkast fra Hovedbanegården i det centrale København.



Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -