Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Broadcast Partners vil gerne betale for
dansk replanlægning

Torsdag 11. juni 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
En af grundende til at VK-regeringen skiftede mening og droppede al tale om en replanlæning var økonomien. Venstres medieordfører Ellen Trane Nørby sagde tidligere i dag, at ingen ville være parate til at investere 60-100 mio. kr. i en replanlægning. Men det er ikke rigtigt. Adm. direktør for Broadcast Partners i Nederlandene, Robert-jan van der Hoeven siger i dag til radionyt.com, at man naturligvis gerne ville have investeret det nødvendige beløb for en replanlægning i Danmark.
Venstres Ellen Trane Nørby blev i dag af netavisen 180 Grader spurgt, om det vel ikke ville være op til andre at bekymre sig om, om de vil investere de 60-100 mio. kr. som en replanlæning ville koste.

Hertil svarede Ellen Trane Nørby: "Men det vil de ikke."

Det er dog ikke rigtigt. Tidligere i dag har Sky Radios direktør Kasper Krüger oplyst, at han kender en investor, der gerne vil betale de mellem 60 og 100 mio. kr. en replanlægning af FM-båndet vil koste.

Radionyt.com kan nu oplyse, at Broadcast Parters i Nederlandene, også ville være parate til at investere i Danmark. Det er Broadcast Parterns, der har foretaget prøvereplanlægning for Kulturministeriet i flere omgange. Herfra siger adm. direktør Robert-jan van der Hoeven, at den økonomiske risiko ved at foretage en prøvereplanlægning og opbygning af nye sendenet, jo skal bæres af operatøren - og det ville Broadcast Parters bestemt gerne, understreger Robert-jan van der Hoeven.

Efterfølgende skulle de forskellige danske radiokanaler, der fik tilladelse til at sende på de seks nye næsten landsdækkende radiokanaler, betale for leje af sendefaciliteterne til Broadcast Partners - eller en anden operatør, der måtte vinde opgaven, forklarer direktøren.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -