Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


P4 SommerKalender samler ind
Fredag 2. juli 2010
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra på mandag vil P4 - på øerne - gøre en ekstra indsats for Julemærkehjemmene, der ellers mest får opmærksomhed op til jul. Programmet 'P4 SommerKalender' vil med ægte nissesind opfordre lytterne til at bidrage med 50 kr. til børn, der har det svært.
Det er op til jul, at man hvert år kan gøre en ekstra indsats for danske børn, der har det svært, ved at købe et julemærke og sætte det på årets julebreve og kort. Dermed støtter man de fire Julemærkehjem, som findes rundt i landet. Men sæsonen for indsamlingen er kort, og julebrevene bliver færre, nu hvor de fleste hilsner sendes via email og mobil.

Her i sommertiden vil P4 derfor gøre noget ekstra for Julemærkehjemmene og de børn, de hjælper. Programmet 'P4 SommerKalender' peger således på, at omsorg for andre strengt taget kan være lige så relevant i juli som til jul, og opfordrer i den sammenhæng lytterne til at give 50 kr. ved at sende en sms med teksten VEN til 1212.

Hver dag, når programmet går i luften kl. 15, kan P4-lytterne i Østdanmark klikke på dagens låge på dr.dk/kalender. Det billede, der gemmer sig bag lågen, kommer til at præge udsendelsen frem til kl. 18. Via websiden kan man desuden sende ønsker til 'Sommermanden' og en hilsen til familie og venner.

Lytterne kan også vinde en DAB-radio ved at gætte ord med Vatnissen og Sætternissen, og helt i tråd med programmets tema vil man hver fredag forsøge at skaffe en adventsgave, f.eks. ved at opfylde nogle af ønskerne til 'Sommermanden', eller ved at bringe en lytter, der mangler noget, i kontakt med én som har det, men som ikke har brug for det længere.

P4 SommerKalender sendes i uge 27-31 på P4 Fyn, P4 Sjælland, P4 Bornholm og P4 København, mandag-torsdag kl. 15-18 og fredag kl. 16-18. Programmets værter er hhv. Monica Krog-Meyer og Dennis Johannesson (i uge 27 og 28) samt Britt Berglund og Anders Bisgaard (i uge 29, 30 og 31).

De jyske P4-regionalradioer sender i stedet 'P4 Brisen' med Lars Paaske.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -