Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Kan de lokale kommercielle radiostationer klare sig i fremtiden
Torsdag 7. august 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Selvfølgelig er der plads til de lokale kommercielle radioer, selv om der kommer to eller flere landsdækkende radiokanaler. Det mener en af radiobranchens ”grand old men” og bestyrelsesmedlem for KOMM, Carsten Warming. Han tager til september på tourné til en række lokale radiostationer.
”Det er mit klare indtryk at man rundt omkring godt kunne tænke sig at få en synsvinkel på de lokale kommercielle radiostationers fremtidige muligheder efter 15. november - nu hvor FM-båndet jo på det nærmeste er givet frit”, siger Carsten Warming, og fortsætter: ”Én ting er at der kommer hele to - mere eller mindre landsdækkende kommercielle radiokanaler fra efteråret, men hvordan branchen udvikler sig herefter, og hvordan det vil påvirke alle de mindre og mellemstore kommercielle stationer, er jo et andet spørgsmål”.

Selv har Warming en række optimistiske bud på fremtiden. Han har været i branchen siden 1984 – og har via sit mangeårige virke som bestyrelsesmedlem i KOMM fulgt udviklingen i branchen nøje. Han har rejst det meste af verden rundt og checket radio ud, og foruden at være KOMM´s repræsentant i det europæiske radioforum, AER i Bruxelles, er han stemmetræner, og selv ”stemmen” bag en række kendte radio og tv-produktioner og reklamer.

Vil man have besøg af Warming på hans radio-tourné til september, så kan Warming kontaktes på mobiltelefon 40 52 42 26 eller hjemme på 45 93 33 92.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -