Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


NRJ får sendetilladelse på Voice frekvens
Torsdag 18. marts 2004
Af Stig Hartvig Nielsen
 
SBS Radio har via foreningen Rønnede Radio haft sendetilladelse på 107.5 MHz i Rønnede kommune i nogen tid. Nu har konkurrenten NRJ søgt og fået sendetilladelse på samme frekvens. Lokalradionævnet for Fakse og Rønnede har givet sendetilladelse til NRJ alle lige datoer, mens Rønnede Lokalradio - der nu endeligt har fået tilladelse til at networke med The Voice - har sendetiden på alle ulige datoer. Siden begyndelsen af marts har The Voice dog sendt alle dagene på 107.5 - og det resulterer nu i en advarsel fra nævnet.
Efter mange måneders ventetid har det lokale radionævn i Fakse og Rønnede givet networking sendetilladelse til Foreningen Rønnede Lokalradio, således at de nu må udsende The Voice. Men stationen er altså ikke længere alene på frekvensen. Det lokale nævn har besluttet at imødekomme en ansøgning fra Foreningen Radio Rønnede M.B.A., der har fået halvdelen af sendetiden på 107.5 MHz til at udsende NRJ.

The Voice har allerede sendeudstyr på plads og kunne derfor gå i gang med at sende fredag den 5. marts. SIdste år gjorde man sig i øvrigt bemærket ved i en periode at udsende Nyhedsradioen 24/7 på frekvensen - uden tilladelse.

Iflg. oplysninger fra lokalradionævnet vil Radio NRJ starte med sende på 107.5 MHz om tre måneder. Indtil da forlanger nævnet at der skal være tavst på frekvensen alle lige datoer, hvor NRJ har sendetiden. Det har The Voice ikke overholdt, og de får derfor en advarsel.

Det skal blive interessant at se, om SBS svarer igen på NRJs brud på den uskrevne regel blandt kommercielle radioer i Danmark om ikke at søge på hinandens frekvenser. SBS kunne i givet fald tænkes at søge sendetid på 88.6 MHz i Birkerød og 107.1 MHz i Greve.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -