Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Morgenfabrikken indtager Vejle
Tirsdag 10. marts 2009
Af -
 
Den 11. og 12. marts står solen tidligt op over Vejle midtby, når radiostationen The Voice sender ’Morgenfabrikken’ fra butikscentret Bryggen med komikerparret Uffe Holm og Martin Veltz er bag mikrofonerne.



Pressemeddelelse fra The Voice:

Vovet radio med kompromisløs humor er hvad der bedst kendetegner ’Morgenfabrikken’ på The Voice og bag mikrofonerne på dette vanvittige, underholdende morgenradioshow sidder da også en sand rebel og en af Danmarks absolut største og mest provokerende komikere, Uffe Holm. Han har dagligt selskab af Martin Veltz, der ligesom Uffe selv dedikerer det meste af sin professionelle karriere til humoren dels som vært i tv-programmet ’Wiped Out’ på Kanal 5 og som opvarmer for Uffe Holm på hans Danmarksturne.

Den 11. og 12. marts lægger de to herrer vejen forbi butikscentret Bryggen i Vejle, hvorfra de sender ’Morgenfabrikken’ live fra kl. 06-09. Programmet bliver spækket med konkurrencer og quizzer som denne gang involverer det publikum, der møder op i butikscentret. Blandt andet kan man vinde billetter til Jelling Musikfestival og Vejle Musikteater. Derudover vil Morgenfabrikken få besøg af en række lokale ’kendisser’ fra Vejle om omegn, blandt andet borgmester Leif Skov, Lars ”Charlie” Mortensen fra Jelling Musikfestival og Hummels direktør Christian Stadil. Afslutningsvis vil lytterne kunne opleve den lokale musiker Jesper Brix spille live.

Alle der har lyst til at overvære Morgenfabrikken live er velkomne i Bryggen den 11. og 12. marts fra kl. 06, hvor Bryggen er klar med morgenmad til de morgenfriske lyttere.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -