Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TV 2 Radio sætter høje målsætninger
Torsdag 4. januar 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Med historisk høje ambitioner og usikker- hed om indtjeningen går TV 2 Radio i luften 1. februar. "Hvis det nogensinde skulle kunne lade sig gøre med kommerciel radio i Danmark, så er det denne satsning," siger Broadcast Director i mediebureauet Mediacom, Finn Kristensen, til Business.dk. Han tror på at økonomien i TV 2 Radio vil hænge sammen. Selv forventer TV 2, at være i plus efter fem år.
TV 2 Radio kommer - iflg. TV 2's økonomidirektør Anders Kronborg - til i år at få udgifter på ca. 110 mio. kr. Udgifter til udstyr og sendestationer udgør ca. 15 mio. kr., de 60 medarbejdere skal have 30 mio. kr. og derudover er der koncessionsafgift og husleje.

"Vi er meget usikre på indtægterne. Vi regner med et meget betydeligt underskud næste år," siger Anders Kronborg. Han forventer ikke, at radioen er "regnet hjem på tre år", men slår fast, at TV 2 Radio skal være i plus i 2011.

TV 2 Radios administrerende direktør, Jens Rohde, siger at TV 2 Radio - inden udgangen af i år - skal have 15 pct. af den samlede lytning i målgruppen 21-50 år og 35 pct. af den kommercielle lytning i den samme målgruppe.

Finn Kristensen fra Mediacom kalder TV 2 Radios mål for ambitiøse - men realistiske. Han siger til Business.dk: "TV 2 Radio er en helt anden profil end Sky. Og de har en markedsføringsplatform, som måske er Danmarks bedste. Deres satsningen på værter er temmelig stærkt. Det bliver det stærkeste team på radio. Så det er troværdige mål."

Jens Rohde bekræfter, at der satses på studieværter. "Vi har fyrtårne fra seks morgen til seks aften", siger han - og regner dermed med, at man kan fastholde lytterne i længere tid.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -