Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Ny radio på www.bonjovi-denmark.dk
Onsdag 30. april 2008
Af Karsten Jensen
 
Der er tale om intet mindre end en verdenspremiere, når Radio ABC - i samarbejde med koncertarrangøren MAB den 1. maj lancerer en radiostation på www.bonjovi-denmark.dk. Radioen er etableret i forbindelse med, at Bon Jovi på deres ’The Lost Highway Tour’ kommer til Danmark den 19. juni på messepladsen ved Gl. Estrup lige udenfor Randers.
På den nye radiostation kan de forventede 30.000 koncertgæster og alle andre interesserede høre nyt om den forestående koncert.

Udover musik, er der en række praktiske detaljer om trafikinfo, parkering m.v.. Desuden er der mulighed for at lytte til helt nye interviews med den populære gruppe, heriblandt klip fra en presse-konference Bon Jovi afholdte i England for få dage siden.

Det er eksklusive lydbidder, der kun kan høres på den nye radio på www.bonjovi-denmark.dk. Her starter radioen automatisk, og den sender døgnet rundt. Indtil videre til brugere med windows media installeret, men senere også til andre brugere.

Musikken på www.bonjovi-denmark.dk er naturligvis en række af de store hits, som sangskriverparret Jon Bon Jovi og Richie Sambora har fostret, såsom ’Livin’ on a prayer’, ’Blaze Of Glory’ og ’Bed Of Roses’, men også hits med andre kunstnere. Musik, der er nært beslægtet med den musik, som kendes fra Bon Jovi.

Der er allerede nu solgt over 26.000 billetter til koncerten. Der kan fortsat købes billetter, bl.a. på Billetnet, hvor der er ca. 4.000 billetter tilbage.

Bon Jovi radioen er et helt nyt koncept udviklet af Radio ABC. Her har man store forventninger til projektet. Direktør Ole Søndergaard forklarer:

”Nu har vi siden 1988 drevet et af landets største radioselskaber. Det var vi gjort med succes. Vi har en god indtjening og mange lyttere. Det er imidlertid vigtigt for os at udforske nye medier, og her er netradioen særdeles aktuel for os.

Vi streamer alle vore radiostationer på nettet, og har længe kigget på muligheden for niche-kanaler. En eventradio er en naturlig udvikling i den retning. Nu er det en radio fokuseret omkring Bon Jovi koncerten, men det kan i princippet være en helt anden aktuel begivenhed næste gang”.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -