Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt morgeshow på The Voice i november
Tirsdag 2. oktober 2007
Af Karsten Jensen
 
The Voice er nu klar med det lovede nye morgenhold. Det nye morgenhold kommer fra 12. november til at bestå af stand-up komiker Uffe Holm, den tidligere MTV-værtinde Pernille Fals Bahrt samt Mikkel Herforth kendt fra bl.a. 'Boogie' på DR.
Mandag den 12. november kl. 06 har The Voice premiere på et helt nyt morgenshow med Uffe Holm, Pernille Fals Bahrt og Mikkel Herforth bag mikrofonerne.

”Vi er super glade for, at vi fra midten af november kan præsentere vores lyttere for Danmarks mest veloplagte morgenhold. Det er tre navne, der i meget høj grad afspejler det, som vi gerne vil have The Voice skal stå for i fremtiden”, fortæller adm. direktør Frederik Meyer og fortsætter:

”Indholdet i vores kommende morgenshow vil tage udgangspunkt i emner, der berører vores lytteres dagligdag. Det er og har altid været vores mission at lave involverende og anderledes radio for de unge, og derfor har vi også besluttet, at lytterne skal være med til at bestemme, hvad showet skal hedde. I æteren og på voice.dk vil lytterne i ugerne op til premieren få mulighed for at stemme på det navn, som de synes passer bedst til vores nye morgenhold,” forklarer Frederik Meyer.

Uffe Holm vender dermed tilbage til The Voice. Den 31-årige stand-up komiker, var nemlig ansat på The Voice fra 1998 – 2002 og var dengang bl.a. en del af det populære morgenshow 'Kaos Krew'. Siden da har han været på landsdækkende turnéer, hvor han har optrådt for fulde huse, og han har solgt over 80.000 DVD’er. Ydermere har Uffe Holm været vært på forskellige landsdækkende tv-programmer.

Mikkel Herforth er trods sine 28 år en meget erfaren radio- og tv-vært. Han har over 200 live udsendelser på bagen fra tiden som vært og tilrettelægger på 'Boogie' på DR1. Herudover har han været vært på TV3’s 'Rent Fup', været bagmand for tv-serien 'Det Vildeste Westen' samt senest vært på TV 2 Radio.

De to herrer får selskab af den 28-årige Pernille Fals Bahrt, der er tidligere værtinde på MTV. Pernille har høstet stor medieerfaring fra sin tid hos MTV, hvor hun har mødt og interviewet mange af de allerstørste navne i musikindustrien til programmer i både Danmark og udlandet.

Det nye morgenhold sender alle hverdage fra kl. 06–10 fra mandag den 12. november.

De værter, som sender morgenradio på The Voice i dag, fortsætter på stationen i andre roller.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -