Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Voice sender lytter til Williams koncert
Fredag 7. marts 2003
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Siden mandag har The Voice afviklet en Robbie Williams konkurrence, der giver en heldig lytter mulighed for at blive udnævnt til ”The Voice’ Robbie Williams koncert rapporter”. Vinderen skal rapportere fra tre - iøvrigt totalt udsolgte Robbie Williams koncerter - i tre forskellige lande.
Den heldige vinder skal opleve Williams i Amsterdam den 18. juli, i Hannover den 20. juli samt i Parken i København den 25. juli.

Eftersom koncerterne i Amsterdam og Hannover finder sted før koncerten i København, vil ”The Voice’ Robbie Williams Koncert Reporter” kunne give lytterne et lydbillede af, hvad københavnerne har i vente ved koncerten i København den 25. juli.

Startskuddet for konkurrencen lød mandag og der meldes allerede om stor interesse blandt stationens lyttere. De interesserede skal via phone-ins kvalificere sig til finalen om drømmeturen.

Finalen afvikles som en street-event den 14. marts kl. 14.00. Her skal de 30 finalister dyste i en Robbie karaoke finale, som afgøres af tre kompetente dommere fra musikbranchen.

Alle lyttere som går videre til finalen, vinder Robbie-albummet ”Escapology”. Desuden udlodder The Voice København billetter til en biografvisning af Robbies kommende DVD med koncerten 'The Rob Show'. Denne forestilling finder sted lørdag den 22. marts i Imperial, hvor der er disket op med rød løber, drinks og hvad der dertil hører.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -