Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Slut med Hjemmeservice på P1
Torsdag 24. januar 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Mik Schacks populære madjournalistiske fredagformiddagsprogram "Hjemme-service" stopper på P1 og vil fremover kun blive sendt på tv. Årsagen er at Mik Schack ikke kan overkomme at lave både radio og tv - især nu hvor makkeren Torben Steno har forladt DR til fordel for en konkurrende kanal.
Det har været svært for Mik Schack at overkomme 24 tv-programmer og 45 radioprogrammer årligt - derfor nedlægges radioprogrammet på P1, skriver DR i en pressemeddelelse. Hjemmeservice har i godt et år været hovedhjørnestenen på P1 fredag formiddag og fredag aften, samtidig med at DR2 har sendt sin egen tv-version. Begge programmer havde indtil for nylig journalist Torben Steno som medvært - men han har søgt nye græsgange. Også det har været med til at øge arbejdsbyrden på Mik Schack. Programmet startede i sin tid som radioprogram på P3 lørdag eftermiddag.

"Jeg er meget ked af, at vi skal sige farvel til Mik Schack og Hjemmeservice på P1. Men jeg respekterer, at Mik Schack må vælge mellem radio og tv, som begge trækker hårdt på hans evner i denne forbindelse. Miks provokerende stil kræver, at han yder en voldsom og grundig arbejdsindsats - og da han selv foretrækker at have fingrene helt nede i salaten, så er der grænser for hvor meget radio og tv, han kan lave på samme tid", siger P1-redaktør Anders Kinch-Jensen.

P1s Hjemmeservice om fredagen stopper med det samme og erstattes med andre programmer. Om ganske få uger regner Anders Kinch-Jensen med at have et helt nyt program på plads.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -