Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Per Mikael Jensen om TV 2 Radio
Tirsdag 29. april 2008
Af Karsten Jensen
 
Den tidligere TV 2-direktør, Per Mikael Jensen, erkender nu at TV 2 Radio var et fejlslagent projekt, men afviser i øvrigt, at han er skyld i TV 2’s økonomiske situation.
”Jeg har set, at en tillidsmand i dag har begrundet fyringsrunden med, at jeg havde haft for store armbevægelser. Nu kan man ikke beskylde en tillidsmand for nødvendigvis at have stor økonomisk indsigt i medieforretninger, men det er simpelthen forkert,” siger Per Mikael Jensen ifølge Ritzau.

Per Mikael Jensen peger på, at TV 2 News og TV 2 Sport, der var to af de tre største nylanceringer i hans tid som direktør, er ”særdeles solide forretninger, som bidrager positivt til bundlinjen”.

At TV 2 Radio ikke blev den forventede succes skyldes en kombination af mange ting, har Per Mikael Jensen tidligere udtalt til Journalisten, ligesom han har sat spørgsmålstegn ved om ledelsen, der havde med radioen at gøre var dygtige nok og at man tog lidt for let på TV 2 Radio:

”Hvis jeg skal være helt ærlig, tror jeg, at vi tog lidt for let på det og havde lidt for stor tiltro til egne evner. Jeg tror, at vi skulle have ladet os inspirere lidt mere af, hvad der sker ude i verden, og bygget vores indhold op på mere eksakte markedsanalyser fra Danmark og udlandet og mindre på fornemmelser af, at det her er skide godt.”




Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -