Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Mange ændringer på DR P4 fra nytår
Fredag 6. oktober 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fra nytår vil lytterne opleve et nyt og mere vitalt P4, der kommer tættere på danskerne. P4 skal relanceres med et særligt forøget fokus på den regionale morgenflade - hvor 85 pct. af kernekunderne lytter. Til gengæld nedlægges den regionale flade på hverdage kl. 10-11
Relanceringen af P4, der også indebærer lukningen af den regionale P4-station i Vejle, Kanal 94, og åbningen af tre nye lokale stationer P4 Trekanten, P4 Esbjerg og P4 Nordvestsjælland - skal ske for den samme pose penge og med den samme bemanding som hidtil, skriver DRs personaleblad DRåben.

Det er Ole Damgaard fra DR Radios chefredaktion og Peder Meisner fra programdirektørens område der står for gennemførelse af projektet.

"Grundlaget for arbejdet har været en brand-undersøgelse af, hvad P4 står for i lytternes bevidsthed, og det er især i morgentimerne man skal finde 85 pct. af kernekunderne ved højtalerne", siger Peder Meisner. "Desuden prioriterer vi nyheder og værter, der kan give en fornemmelse af, at man er tæt på sin radiostation".

Morgenradioen vil blive styrket, fordi tiden kl. 10-11 (mandag, tirsdag, torsdag og fredag) ikke længere vil være regional. Det sker ud fra den prioritering, at det er selve morgenen der er primetime for P4, forklarer Peder Meisner videre og konkluderer: "Vi tager ressourcer fra formiddagen og flytter hen til morgenen".

I den nye version af P4 vil der blive arbejdet med 'puljeprogrammer'. Som et eksempel næver Peder Meisner overfor DRåben, at fire regionalradioer hidtil har lavet hver deres vinmagasin. Nu vil man i stedet lave ét vinmagasin, der så vil blive tilbudt alle regionalradioerne i en pulje.

En anden større forandring bliver, at hele service- og trafikområdet fjernes fra de enkelte regionalradio og samles i tre trafikcentre.

- - -

Se også:
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=12166


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -