Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


’Romantica’ på Sky med flere eksperter
Fredag 14. november 2003
Af Karsten Jensen
 
Sky Radios magasinprogram ’Romantica’ bliver et program, der kan skifte fra at være meget alvorligt, men også meget morsomt siger programchef Eik Frederiksen til radionyt.com. Han understreger, at man også vil give lytterne en god stemning i programmet. Inspirationen til programmet kommer fra Danmark og udlandet.
”Vi har lyttet til programmer i blandt andet England, Holland og USA for at se hvordan deres programmer er lavet. Kigger man på andre medier ser man jo, at det er et emne, der fylder utrolig meget, mens emneområdet ikke dækkes i radioen – og det mangler at blive dækket i radioen”, fortæller Eik Frederiksen, der oplyser, at programmet naturligvis vil blive tilpasset radioens øvrige målgruppe og, at der kommer justeringer i programmet hen ad vejen.

”Vi har ikke lagt os fast på hvornår og hvor meget musik, der skal spilles i programmet. Men da der er plads til længere insdlag på 15 minutter, vil det være naturligt, at der kan komme to sange i træk for at give lytteren et pusterum. Vi har heller ikke lagt os fast på længden af indslag, men vi vil ikke sidde og kigge på uret i ’Romantica’. Der bliver plads til længere ’sweeps’”, forklarer Eik Frederiksen og fortsætter: ”Vi kunne godt have nøjedes med kun at lave programmet på en time, men vi vil hellere give programmet mere plads og dermed sikre et godt flow i programmet.”

Programmet vil køre alle ugens dage, men mindst én af aftenerne, lørdag eller søndag, bliver der tale om et ’best-of-show’, som Eik udtrykker det. ”Vi har netop hyret Martin Østergaard, der er psykoterapeut og Carsten Vang Madsen som live-coach. Derudover er vi ved at finde en læge, en producer og et par gæsteeksperter mere”. Programmet vil variere fra aften til aften, alt afhængig af hvad lytterne og gæsterne rummer. Desuden er det ikke utænkeligt, at der vil blive koblet en form for dating-service til programmet.

Martin Østergaard og Carsten Vang Madsen er ikke ukendte med radiomediet. Martin Østergaard har blandt andet været med til at lave programmet ’7’eren’ på DR og Carsten Vang Madsen har blandt andet arbejdet for Københavns Radio. Programmets faste værter bliver Claudia Bækhave og Nikolaj Vrå, der også gæstes af brekasseredaktør og sexolog Joan Ørting.

”Inden lytterne kommer igennem til studiet, vil de komme igennem en telefonsluse, hvor der hver aften vil sidde 3-4 personer og tage imod lytternes opkald”, slutter Eik Frederiksen.

Læs mere på:
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=8400
http://www.radionyt.com/artikel/default.asp?id=8410


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -