Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Københavns Radio fokuserer på integration
Fredag 20. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
På mandag den 23. april begynder Københavns Radio (DR København) i samarbejde med Jyllands Posten og Lokalrapporten et to ugers projekt, hvor både radio, tv, avis og internettet integreres. Projektet tager sit udgangspunkt i den dårlige integration af flygtninge og indvandrere og vil fokusere på løsninger. Særligt på, hvad den enkelte kan gøre for, at integrationen kommer til at fungere bedre.
"En undersøgelse fra PLS-Rambøll viser, at tre ud af fire danskere ønsker at lære flygtninge og indvandrere bedre at kende. Men passer det i virkeligheden, når muligheden byder sig? Og hvordan kan vi overhovedet hver
især bidrage til en bedre integration? Det vil vi blandt andet undersøge med projektet Brobygger", siger redaktionschef på DR København, Klaus Henriksen.
En del af projektet Brobygger går ud på at multietnisk redaktioner overtager redaktionerne på Københavns Radio, Lokalrapporten og Jyllandsposten torsdag den 26. april. Bl.a. vil der være nydanske medværter på alle programmer, der udvælger og prioriterer historier og kilder.
Der åbnes to websites: På www.brobygger.nu (åbner først 23. april) kan alle debattere integration, efterlyse idéer, udveksle erfaringer, genhøre indslag fra radioen m.v. På DR Nyheders site: www.dr.dk/indvandring findes der opdateret statistik, debat, politik, kommentar osv.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -