Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


ANR-legende skal 'redde' AaB
Mandag 23. maj 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Fodboldkommentator Hans Peter Rytter, der stod på sidelinjen til AaB’s kampe i 16 år, bliver hevet frem fra gemmerne, når ANR - helt ekstraordinært - sender Superligafodbold onsdag aften.

Det er egentlig fire år siden, ANR stoppede med at sende livesport til de nordjyske radiolyttere, men onsdag aften vender sporten tilbage for en unik, enkeltstående begivenhed, når AaB spiller skæbnekamp i bunden af Superligaen i fodbold.

AaB har ligget til nedrykning det meste af sæsonen men er nu tæt på redning, og hele Aalborg summer over onsdagens kamp. ANR vil gerne bakke op om klubben og det uhyre vigtige opgør:

"Alle snakker AaB, og på ANR vil vi selvfølgelig gerne bidrage til det, der forhåbentlig bliver en festlig aften," siger daglig leder på ANR, Jan H. Jensen.

Og ANR går hele vejen. Frem fra gemmer hiver radiostationen nemlig den mangeårige sportskommentator, og - i AaB-kredse - nærmest levende legende, Hans Peter Rytter.

"Han gik glip af blot to AaB-kampe mellem 1991 og 2007, og ingen har større viden eller evne til at formidle, så man føler, man er der, når AaB spiller kampe," siger Jan H. Jensen, der har fundet endnu et koryfæ frem til lejligheden. Den tidligere AaB-forsvarer, Søren Thorst, kommer således til at fungere som Hans Peter Rytters medkommentator til kampen.

"Ja, der er lidt Holyfield/Nielsen over det," siger Jan H. Jensen, der glæder sig over, at Thorsts betaling er, at han bare ikke vil have kritik bagefter…

ANR sender AaB-SønderjyskE onsdag aften med optakt fra klokken 19 og selve kampen bliver spillet klokken 20 på Aalborg Stadion.


Foto: Hans Peter Rytter


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -