Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


SydhavsØerne fejrer 25 år med kage
Tirsdag 26. april 2011
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Radio SydhavsØerne fylder 25 år den 11. november, men fødselsdagen fejres i hele 2011. Fx festes der i æteren og for særligt heldige lyttere hver gang kalenderen runder den 11. i måneden. SydhavsØerne udlodder bl.a. lagkage til hele kontoret, børnefødselsdag med det hele og intimkoncert for en lille, sluttet kreds.
Siden Radio SydhavsØernes spæde start i 1986 har Radio Sydhavsøerne været en kommerciel succes. Lyttertallet har ligget stabilt gennem mange år, og det ligger pænt højt målt med konkurrenterne. Sådan siger radiochef Kim Nielsen til Lolland-Falsters Folketidende, der ejer radiostationen.

"Vi har et ugentligt lyttertal på omkring 64.000. Det er en tangering af den hidtidige rekord, og vi kan stadig prale af at have en af landets bedste lokalradioer med en dækning på over 50 procent. Samtidig bliver vores lyttere på kanalen længe," fremhæver Kim Nielsen.

Radio SydhavsØerne klarer sig særligt godt på Lolland, hvor dækningen er på 63.3 pct. iflg. den nyeste Gallup-måling. I Guldborgsund kommune er der 59.5 pct. dækning.

"Disse lyttertal er jo helt til at blive glad i låget af, her i forårssolen,” siger Radio SydhavsØernes programchef Anders Brønholt i en pressemeddelelse fra stationen. ”Vores bestræbelser på at være nærværende værter, i en radio der er lokal på den fede måde, er virkelig lykkedes. Vi føler at vi har verdens bedste lyttere, når de på den måde belønner os for vores måde at være på".


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version
  · Ingen ledige job netop nu  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram  · -