Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Nyt musikmagasin på P3
Onsdag 5. september 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
'Musik Nu!' er titlen på nyt musikmagasin, der fra på lørdag vil kunne høres hver lørdag på P3 kl. 14-16 . Værter er Christina Høier og Tony Scott.
I ’Musik Nu!’ vil Christina Høier og Tony Scott rapportere derfra, hvor det sker nu, vende ugens vigtigste musikalske begivenheder, kigge i spåkuglen og se morgendagens stjerner. Samtidigt er programmet ikke bange for at gå i dybden med de store musikalske værker og fortælle alt det sjove, skæve og spændende omkring dem, hedder det fra DR. Der vil også være gæster i studiet - både til snak og lidt spilleri. Lytterne kan også komme med deres bud på miskendte stjerner og uhørte hits.

Christina Høier siger om at skulle lave det nye musikmagasin: "Jeg glæder mig som en vanvittig til at lave ’Musik nu!’. Der kan Tony og jeg koncentrere os om alt det musik, vi synes er fedt på P3. Det bliver også fedt at kunne gå i dybden med den musik, der rør mig - om det er gammelt Bon Jovi eller Cold War Kids. Og så selvfølgelig også hvad lytterne har at sparke ind med."

De to værter beskrives begge som "musiknørder af et godt hjerte". Dog har de ikke tilnærmelsesvis den samme musiksmag.

Christina Høier om Tony Scotts musiksmag: "Det er ikke for ingenting, at Tony altid bli'r kaldt ’Prinsen af Indie’. Den mand er troløs! Han kaster sig grådigt over et nyt navn - det er ofte så nyt, at ingen andre end ham selv kender det - og så forkaster han det efter en periode med intensiv dyrkning. Videre, videre, videre - det er typisk Tony. Det er næsten altid britiske bands, han holder af, og de helt, helt store helte er med sikkerhed engelske. Morrissey kan f.eks. sende Tony i ekstase og gi' ham våde øjne".

Tony Scott om Christina Høierss musiksmag: "Høiers musiksmag er en besværlig størrelse. Den blæser i vinden og er ganske uforudsigelig. Når en ny single kommer på anlægget, kan jeg aldrig gætte, om den ryger på hendes hot- eller not-liste. Skal man sige noget generelt om Høiers smag, så er der en forkærlighed for den gode popsang, og så er det sådan set lige meget, om det er ABBA eller Radiohead, der står bag."

- - -

Foto: P3's musiknørder Tony Scott og Christina Høier er værter på 'Musik Nu!'. (Fotograf: Agnete Schlichtkrull).


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -