Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Arnsbo Media laver radio-julekalender
Onsdag 23. oktober 2002
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I morgen er der kun to måneder til juleaften - så vi nærmer os hastigt de juleudsmykkede butikker - og ikke at forglemme de traditions-rige julekalender-udsendelser i radio og tv. Arnsbo Media er allerede klar med en - iflg. firmaet selv - ung, hurtig, sprudlende, sjov og ironisk radio-føljeton-julekalender med titlen 'Jul i Lange Baner' i 24 afsnit á 5 minutter. Blandt de medvirkende er Gordon Kennedy, Ole Ernst, Henrik Kofoed og Hans-Henrik Bærentsen.
Og hvad handler Arnsbos julekalender så om. Jo, den starter i Næstved og den handler om at den 16-årige Stig beslutter sig for at finde julemanden. Stig er godt træt af, at få ubrugelige gaver hvert evigt eneste år, og han mener han er gammel nok til, at tage en rigtig mand til mand snak med Julemanden og forklare problemstillingen. Han har på fornemmelsen at der er noget galt. Derfor hæver han sin opsparing og drager ud i verden for at finde Julemanden. Det bliver en meget forvirrende og oplevelsesrig rejse.

I hovedrollen som Stig medvirker Gordon Kennedy, og på rollelisten finder vi også navne som Ole Ernst, Henrik Kofoed, Torben Zeller, Hans-Henrik Bærentsen og Mikkel Vadsholt.

Julekalenderen har en tilhørende hjemmeside: ”www.julilangebaner.dk”, hvor lytterne kan læse mere om karaktererne, og høre dagens afsnit den efterfølgende dag.

Jul I Lange Baner tilbydes de lokale radiostationer rundt om i landet. Direktør Søren Arnsbo oplyser til radionyt.com, at der allerede er en del radioer tilknyttet julekalenderen nu, men at der fortsat er nogle områder ledige.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -