Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio 2 hjælper SOS-Børnebyerne
Torsdag 3. juni 2004
Af Karsten Jensen
 
Aftalen indebærer bl.a., at Radio 2 aktivt fortæller hvor og hvornår man kan findes SOS-Børnebyernes bus der er på turne rundt i Danmark. I forbindelse med bussen vil Radio 2 også være til stede, hvor man kan vinde en præmie i form af en uges sommerhusophold.
Samarbejdet indebærer også, at Radio 2 ´s værter Henrik Foersom og Sascha Dupont dukker op til SOS-Børnebyernes jubilæumsfest på plænen i Tivoli den 19 juni. De to værter vil udtrække vinderne som har deltaget i SOS-Børnebyernes og Radio 2´s fælles konkurrence. For at deltage i konkurrencen skal man møde op ved SOS-Børnebyernes jubilæumsbus.

Programchef Flemming Beck fra Radio 2 udtaler i forbindelse med samarbejdet: ”Vi får ofte henvendelse fra humanitære organisationer, som gerne vil have vores støtte. For Radio 2 er det naturligt at støtte en organisation som SOS-Børnebyerne, der arbejder for at skaffe forældreløse børn et nyt hjem og en ny familie, hvor de kan vokse op i trygge rammer. Vi kender også som professionelt medie værdien af at hjælpe en velgørende organisation. Med dette samarbejde ønsker vi også at udvise et samfundsansvar og samtidig tilbyde vores lyttere at være med. I valget af organisation har det for os været afgørende, at det er en børneorganisation, der er meget troværdig og har et værdigrundlag, som Radio 2 kan stå 100 % inde for.”


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -