Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


TelefonJokes med Palle Bo på P3
Mandag 24. marts 2003
Af Karsten Jensen
 
Fra 31. marts kan lytterne landet over forsøde deres morgener med et godt grin som start på dagen. Fra denne dato kan man nemlig opleve satirefænomenet TelefonJokes - en udsøgt slags 'skjult kamera udsat for radio' - i Go' Morgen P3 med Mads & Camilla.
P3s lyttere kan glæde sig til den kommende tid. P3 har nemlig hyret den ’regerende Danmarksmester’ i telefonfis, Palle Bo, til at tage grundigt gas på sagesløse normal-danskere - og lytterne kan bestemme hvem. Det sker med konceptet TelefonJokes, som lytterne fremover kan møde i Go' Morgen P3 tre gange ugentlig.

Via Go' Morgen P3s hjemmeside vil lytterne fra 31. marts kunne komme med opfordringer til Palle Bo, om at tage fusen telefonisk for eksempel på deres moster, kæreste, bedste ven eller arbejdsgiver. I Go' Morgen P3 vil man herefter kunne høre Palle Bo ringe til et af lytternes foreslåede 'ofre', og forsøge at binde vedkommende en gevaldig krydder på ærmet.

Historierne vil dog ikke være mere vidtløftige, end at der faktisk er en vis chance for at 'offeret' bider på, lover Palle Bo:

”Vi researcher meget grundigt, og har alle detaljerne på plads, så det virker nogenlunde troværdigt. Hvis f.eks. udgangspunktet er en forsikringssag, så sørger vi for at have alle tallene, policenumre og fagudtryk på plads.”

Palle Bo afslører over for radionyt.com, at han endnu ikke har produceret nogle indslag endnu, men at han arbejder hårdt på at få de første tre jokes i kassen til premieren på mandag.

Palle Bo lavede sine første TelefonJokes helt tilbage i 1992, da han lancerede det på Radio ABC. Det er med andre ord en gammel rotte i telefonfisens ædle fag, der fremover skal underholde P3-lytterne. ”Det er lidt ligesom lystfiskeri”, siger han om at ringe op til folk, med den klare hensigt at tage gas på dem. ”Man skal lige have dem til at bide på - og være klar til at fire lidt på linen. Hvis jeg lægger for hårdt ud ryger de af krogen igen!”

”Den fine balancegang handler dog nok så meget om, at alle - inklusive den som TelefonJoken går ud over - skal have det morsomt under & efter. 'Vi går meget op i at køre en god og positiv stil, og det skal helst aldrig blive ubehageligt for folk. Og vi får jo selvfølgelig altid folks tilladelse, før vi offentliggør joken og sender den i radioen,” slutter Palle Bo.

TelefonJokes med Palle Bo produceres af Serious Radio Business for DR.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -