Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lisbeth Østergaard utilfreds over lav morgenbemanding - Rohde afviser
Fredag 29. juni 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Lisbeth Østergaard, der i dag stopper som morgenvært på TV 2 Radio, og dermed iflg. eget udsagn "får sit liv tilbage" - er træt af, at TV 2 Radios manglende succes med morgenradioen sammenlignes med P3. Hun skriver i en blog på nettet: "Og lad dog være med at sammenligne os med P3 der har årelang erfaring og 8-9 mand på holdet, når vi stort set kun er Timm og jeg, der i alt har haft mindre end 3 måneder sammen i alt. Fedt.!!!". TV 2 Radios direktør Jens Rohde siger, det ikke er korrekt, at værterne om morgenen selv laver det hele.
Ekstra Bladet lod i midten af maj to anmeldere lytte nærmere til TV 2 Radio - bl.a. morgenradioen, og teolog, journalist, forfatter og debattør Sørine Godtfredsen havde efterfølgende intet godt at sige. Morgenværterne Lisbeth Østergaard og Timm Vladimir fik flg. skudsmål: "Ambitionsniveauet er så lavt, at man ikke aner, om det er en bevidst form, eller fordi de ikke ved, hvad de skal stille op med programmet". Hun syntes, at de to værter ikke tog mediet alvorligt nok. Programmet blev beskrevet som en fornærmelse overfor lytterne; det var simpelt hen amatøragtigt.

På Jacob Mondrups MySpace blog, kommenterer Lisbeth Østergaard nu denne anmeldelse: "Ja, lad os bare kalde det en lige højre fra Sørine, selvom jeg kun kan grine af hende. Hvad ved en præst om radio anyways. I don't care."

Til gengæld vil Lisbeth Østergaard ikke sammenlignes med P3. Dels fordi de har en "årelang erfaring" og dels fordi de har "8-9 mand på holdet". På TV 2 Radio er der stort set kun Lisbeth selv sammen med medværten Timm Vladimir.

Men det afviser TV 2 Radio's adm. direktør Jens Rohde:

"Det er ikke korrekt, at værterne om morgenen selv laver det hele. Der er såvel redaktør som comedy-skrivere på - ud over et større nyhedshold, som også kan levere ind på selve fladen", siger Rohde til radionyt.com.

Han oplyser videre, at efter sommerferien bliver morgenradioen - og i øvrigt også eftermiddagen - styrket redaktionelt. "Men vi kommer aldrig op på det samme antal redaktionsfolk som DR, hverken på tv eller radio. Vi er en forretning og skal være særdeles omkostningsbevidste, for vi modtager jo ingen offentlige kroner. Men vi er igang med en større omorganisering, som skal frigøre resourcer til mere redaktionelt indhold", siger Jens Rohde.

Mere konkret om målsætning og præcist, hvad man vil gøre på TV 2 Radio, vil han dog ikke sige mere om nu. Det må vente til efter sommerferien. "Lige nu vil jeg kun sige, at vi vil over det næste år udvikle os til en seriøs konkurrent for de eksisterende radioer", slutter Jens Rohde.

Lisbeth Østergaard er på sin side bare åbenlys glad for at slippe for at lave morgenradio. Hun har de sidste dage blot talt ned til, at det var slut med at stå op kl. 03.30 hver morgen. Men fra og med i dag, får Lisbeth Østergaard altså sit "liv tilbage". Fra mandag kan hun sove længe. Da er hun nemlig - iflg. egne oplysninger for to dage siden - vært hverdage mellem kl. 16 og 18. Det fremgår dog endnu ikke af TV 2 Radios programoversigt.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -