Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Radio MEGA og Radio Yes2day er flyttet
Torsdag 10. august 2006
Af Stig Hartvig Nielsen
 
I de sidste mere end 20 år har den lokale radiostation i Hillerød - om end med skiftende navne - holdt til på loftet af den gamle skole på Ndr. Jernbanevej i Hillerød. Nu er det slut. Radio MEGA og Radio Yes2day flyttede i weekenden ind i Hillerøds nye mediecenter i Møllestræde 9.
De to radioer er en del af Politikens Lokalradioer, og udover radioen har også Hillerød Posten, Erhvervsavisen samt Politikens Lokalavisers fællesredaktion hjemme i det nye mediecenter.

"Det giver os bedre mulighed for at udnytte de synergier, der kan opstå mellem radio og avis, når vi bor i samme hus. Og så glæder vi os til at komme tæt på byens handelsliv. Vi bliver meget mere synlige end på den gamle adresse", siger markedschef Peter Garhøj fra Politikens Lokalradioer.

Også programchef Danny Fobian er glad for den nye adresse: "Det nye hus giver os optimale muligheder for at udnytte de fælles ressourcer, og for lytterne vil det resultere i en bedre lokal nyhedsdækning. På vores gamle adresse var vi langt fra gadelivet, men nu bor vi tæt på det hele – spillestederne, cafeerne, butikscentrene og slottet – og det giver os en masse muligheder, som vi helt sikkert vil udnytte i radioen", fortæller Danny Fobian.

Radio MEGA og Radio Yes2day har fire studier i det nye hus, og i forbindelse med flytningen er en del ny teknik blevet taget i brug. Det har blandt andet resulteret i bedre lyd og flere muligheder for at løse større produktionsopgaver.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -