Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Jens Gaardbo radiovært i nyt P1-program
Mandag 3. januar 2005
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Som omtalt på radionyt.com i oktober skal journalist Jens Gaardbo - tidligere Kanal 94 i Vejle og tidligere nyhedschef på TV 2 - være vært på DR P1. Der er premiere på samtaleprogrammet 'Gaardbo på P1' i dag kl. 10.03, og iflg. en pressemeddelelse fra DR skal der tales ind til benet, når den drevne journalist forsøger at fremkalde spændende aspekter af gæstens historie og det bliver med en blanding af jysk lune og journalistisk skarphed.
Med programmet ’Gaardbo på P1’ vender Jens Gaardbo tilbage til radioen – det medie, hvor han i sin tid begyndte sin journalistiske karriere, dengang var det på DRs regionalradio Kanal 94 i Vejle. Siden blev han landskendt som nyhedsvært på TV 2/Nyhederne, og i dag har Jens Gaardbo sit eget kommunikationsfirma, Gaardbo Comm.

Fælles for gæsterne i ’Gaardbo på P1’ er, at det er mennesker, som har haft modet til at forfølge en trang eller en idé, selvom den gik imod både tidsånden og andres forventninger. Mennesker som har turdet gå imod strømmen og taget de knubs og konsekvenser, der fulgte med.

"Jeg vil gerne møde mod. Ikke det spektakulære mod, som vi ser det hos bjergbestigere - men det stille mod. Den store private beslutning, der kræver ofre. Den troende, der forlader sin menighed - hende, der trodser sin ledelse - ham, der vælger at bo på miner. For vi lever i en tid, hvor det mere end nogensinde betaler sig at følge med flokken. Og vi lever i et land, hvor de fleste af os vælger trygge funktionærliv med øjnene stift rettet mod kapitalpensionen i den anden ende. Der skal mod til at bryde ud af meningerne og ud af trygheden," siger Jens Gaardbo.

Gæsterne i ’Gaardbo på P1’ i januar måned tæller bl.a. pressefotograf Carsten Ingemann og bankdirektør Anders Dam. Gaardbos gæst mandag 3. januar er Karen Jespersen.

'Gaardbo på P1' sendes mandage kl. 10.03 og 20.00, varer halvanden time og kan også høres på netradio og ’on demand’ på dr.dk/p1. Programmet produceres af DR Østjylland og sendes fra radiostudierne i Århus.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -