Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Pjæk præger lokalradionævn
Mandag 9. april 2001
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Der var kamp om pladserne, da der skulle vælges medlemmer til det københavnske Radionævn. Nu - mere end tre år efter – kniber det gevaldigt med fremmødet.
Københavns Kommunes kulturborgmester, Hans Thustrup Hansen (K), er formand for kommunens lokalradionævn. ”I radionævnet er vi oftest 5-6 stykker, selv om nævnet består af 13 medlemmer. Det er de samme, der bliver væk hver gang,” siger han. For at gøre radionævnet arbejdsdygtigt har kulturborgmesteren vedtaget en arbejdsgang, hvor de tilstedeværende medlemmer træffer beslutningerne og sender referat ud til resten. De fraværende kan så protestere, hvis de er uenige, skriver JP København.
”På den måde kan man kalde det en skriftlig afstemning, men vi har nu aldrig hørt noget. Jeg er ikke sikker på, at de læser referaterne,” siger Hans Thustrup Hansen, der ikke er sikker på, at fremgangsmåden er lovlig.
”Det er et demokratisk problem, at det er de samme fem-seks mennesker, først og fremmest politikere, der bestemmer. Men vi skal jo træffe beslutninger. Rådet har stor kompetence,« siger Hans Thustrup Hansen videre til avisen.
Bo Torp Pedersen, der blev valgt til radionævnet for Kristelig Lytter- og Fjernseerforening, er blandt dem, som har givet op. ”Jeg havde ikke tid, og jeg må indrømme, at jeg ikke kom så tit. Der er så mange regler, at udfaldet af mange sager er givet på forhånd. Og på andre områder er loven for upræcis. Jeg kan godt forstå, hvis medlemmerne taber lysten til arbejdet,” siger Bo Torp Pedersen.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -