Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Lars Daneskov på TV 2 Radio formiddag fra på mandag
Fredag 10. august 2007
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Som omtalt i sidste uge på radionyt.com flyttes Lars Daneskov fra 16-18 til formiddagsfladen på TV 2 Radio. Der er premiere på det nye formiddagsprogram, der kommer til at hedde 'Kontoret' på mandag den 13. august. Lars Daneskov siger selv, at 'Kontoret' skal være overskudsradio - "radio med pil op". Udsendelsen skal forholde sig til det nære og til det liv, lytterne lever.
"Historierne i programmet skal ikke fødes af den daglige nyhedsstrøm, men i højere grad af de ting, som lytterne taler med hinanden om", siger Lars Daneskov om 'Kontoret', der fremover skal sendes på TV 2 Radio alle hverdage kl. 09.15-12.00

"Jeg vil gerne dagligt kunne glæde mig til at skulle sende, og det stiller jo krav til det, jeg fylder i programmet. 'Kontoret' er stedet, hvor jeg får besøg af kendte gæster, men også helt almindelige danskere med gode historier, du kan spejle dig i. 'Kontoret' er i høj grad lytternes program med masser af elementer, hvor jeg er i deres tjeneste. Men det er også programmet, hvor lytterne skal hjælpe mig", forklarer Lars Daneskov.

I det faste indslag 'Klapsammen' bestemmer en lytter tre numre, som hele Danmark skal høre til frokost – en lytter får ganske enkelt chancen for at lave dagens klapsammen af musik.

I 'Spørg eksperterne' har 'Kontoret' bedt fire eksperter om at hjælpe lytterne med gode og håndfaste råd om deres arbejdsliv, privatliv, modeliv og børneliv. Hver uge medvirker således en af en af de fire eksperter - Joan Ørting, Mette Bloch, Jim Lyngvild og Margrethe Brun Hansen - på skift og svarer på spørgsmål som: "Hvad skal jeg stille op med en kæreste, der hellere vil se fjernsyn end være sammen med mig?" og "hvad skal jeg gøre, når jeg bliver vred på min chef?".

Der er så meget mænd ikke forstår. I "Lars læser dameblade" kigger Lars Daneskov på forskellige kvindefænomener og prøver med lytternes hjælp at forstå emner som: Hvorfor er kvinder så optaget af sko? Hvordan kan tasker fylde otte temasider? Daneskov spiller ikke dum, men prøver oprigtigt at blive klogere og modtager gerne lytternes hjælp.

I 'Pulterpop' plukker Lars hver dag ét stykke syndigt popmusik og fortæller kort den kinky historie, der måtte høre til.

Af andre faste indslag kan nævnes 'Ugens bedste nyhed', 'Slangbarometret' og 'Det blå stempel'.

- - -

Foto: Lars Daneskov, TV 2 Radio (Fotograf: Per Arnesen, TV 2)


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -