Radionyt.comRadionyt.com
Radionyt.com

RSS


banner
banner banner
banner banner
banner banner
banner

banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner
banner

 


Fynske Medier køber Radio S-FM
Torsdag 5. februar 2009
Af Stig Hartvig Nielsen
 
Den lokale radiostation i Faaborg, Radio S-FM, er blevet solgt af ejeren - Faaborg-Midtfyn Elite-Håndbold A/S - til Fynske Medier. Dette selskab er ejet af Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis.
Radio S-FM fortsætter uændret med de to i Faaborg kendte radiostemmer Henrik Poulsen og Morten Nielsen ved mikrofonerne.

Salgs- og marketingdirektør Lars Andersen, Fynske Medier, udtrykker tilfredshed med overtagelsen, idet Fynske Medier i forvejen driver Radio 3 i Odense.

"Med Radio 3 og Radio S-FM kan vi nu dække det meste af Fyn, og vi vil kunne tilbyde endnu mere attraktive annoncepakker med dagblade, ugeaviser og radio til både det lokale butiks- og erhvervsliv i Faaborg samt til det øvrige Fyn. Vi fastholder den lokale forankring, idet salget kommer til at ligge hos UgeAvisen Faaborg," oplyser Lars Andersen

I Faaborg-Midtfyn Elite-Håndbold A/S begrunder bestyrelsesformand Flemming Kusk salget af radiostationen med en nødvendig fokusering på elitesport alene:

"Vi er nødt til at bruge alle vore kræfter på vores kerneforretning - elitehåndbold. Derfor sælger vi den del af vores forretningsgrundlag fra, der hedder lokalradio. At drive og udvikle en lokalradio kræver kompetencer, som Fynske Medier besidder. Derfor er vi trygge ved denne køber."

Radio S-FM bliver liggende på nuværende adresse efter salget. Kontorfællesskabet med Faaborg-Midtfyn Elite-Håndbold fortsætter ligeledes.


Funktioner
Din kommentar
Printervenlig version




  · Ingen ledige job netop nu



  · 2011
  · 2010
  · 2009
  · 2008
  · 2007
  · 2006
  · 2005
  · 2004
  · 2003
  · 2002
  · 2001



  · Nye tilbud for døve
  · TV 2 får ny formand
  · TV 2 med stort overskud
  · 'Badehotellet' får endnu en sæson
  · DR fejrer kronprins Frederiks 50 års dag
  · Nyt boligprogram på TV 2 Fri
  · Regeringen og DF vil skære DR med 20 procent og afskaffe licensen
  · Palle Kjærulff-Schmidt er død
  · Ny sæson af 'Hjem til gården' på TV 2
  · Felix Smith vært på nyt TV 2-haveprogram



  · -